VIDEO: Cristina Cilibiu multumește PSD pentru realizarile de la Turceni

0
260

Nu ar fi exclus ca primărița din Turceni, Cristina Cilibiu, să fi uitat prin ce partid mai este, după ce, în cei patru ani de mandat, a trecut pe la patru formațiuni. Practic, anul și partidul. În 2016, primărița a candidat de la PSD și a câstigat Primăria Turceni. Între timp, Iordache s-a gândit că și el poate ajunge parlamentar dacă are câțiva primari aproape și credincioși, cum este Cristian Cilibiu, și a decis să pună mâna pe ALDE. Credincioasă lui Iordache, Cristina Cilibiu a fost prezentată în conferința de presa a celor de la ALDE ca fiind primarul lor. S-a săturat Iordache de partid, a plecat și Cristina Cilibiu din el. Primărița s-a întors la PSD, pentru că și-a dat seama că numai cu ajutorul oamenilor din PSD poate realiza ce a promis în 2016, cei ca Iordache nefiind interesați de lobby pe la București pentru proiectele Cristinei Cilibiu, ci mai degrabă de alte lucruri.  Astfel, aceasta a fost prezentată cu mare fast de liderii PSD Gorj drept candidatul partidului la Turceni, la alegerile din 2020. Cilibiu a avut totuși curajul să mulțumească public conducerii PSD Gorj pentru implicarea de care a dat dovadă pentru a ajuta orașul Turceni. Fără Cosmin Popescu și Mihai Weber, Cristina Cilibiu a recunoscut că nu ar fi reușit să facă nimic.

„Chiar acum câtevea minute, ne-am dat seama că acum patru ani jumătate mi-am lansat candidatura și chiar în aceeasi formulă. A fost una de succes. Atunci am știut că voi câștiga alegerile și voi fi noul primar al orașului Turceni, pe care îl voi transforma și îi voi da o aliură de oraș european. Asta am și făcut! Atunci cand promit, mă țin de promisiune”, a declarat Cristina Cilibiu atunci când și-a lansat candidatura de la PSD.

După tot acest fast, Cristina Cilibiu nu a avut nicio reținere să plece la PNL, la un singur semn.

Nici orgoliul de femeie nu mai există la Cristina Cilibiu. Treaba poate semăna cu relația din cuplu. După ce ai plecat de lângă soț și ai fugit cu altul, nu te mai intorci, decât dacă ți-ai dat seama că ai făcut o mare greșală. Revi, îți ceri iertare, iar daca te primeste inapoi, individul poate chiar te iubește. Stai spășită o perioadă, redevi oficiala pentru el, dar dacă pleci și a doua oară cu altul, se cheama că ești…

P.S. Dan Vîlceanu nici nu bănuiește ce-l așteaptă…

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here