Acasa / News Alert / Viorel Salvador Caragea, cel mai nou membru USR

Viorel Salvador Caragea, cel mai nou membru USR

Fostul șef al Poliției Gorj, Viorel Salvador Caragea, a fost primit în USR. Acesta a depus o cerere de înscriere, care a fost acceptată. Radu Miruță, președintele organizației județene a USR nu știe încă dacă Viorel Caragea va candida pentru vreo funcție la alegerile locale din luna iunie.

5 comentarii

  1. Acest militian, grobian si gura spurcata ar trebui sa stea in banca lui, eventual pe la vreo manastire pentru pocainta trecutului sau de bulibasa militienesc.

    • Asa crezi tu, l ai cunoscut pe Caragea sau vorbesti din povestile depanate la gura caloriferului de fostii sai subordonati burtosi pe care ii scotea la munca in strada? De ce nu apare nici un spagar care i ar fi dat spaga sa spuna asta in public? Acum Caragea nu mai are prea multa putere , cui ii mai e frica de el? De ce nu iese in public nici un ciumpalac sa spuna deschis, mie mi a cerut Caragea spaga, pe mine ma santajat Caragea etc si etc. Asa ca stai in banca ta daca nu l cunosti personal. De povesti de astea de adormit
      alegatorii suntem satui , ti o spune unul care a avut si clinciuri cu Caragea pe vremea lui Gica Stochita, din cauza limbajului sau mai liber dar treaba si o facea. Iar uneori e preferabil sa ti o spuna in fata si sa ramai amic decat sati infiga vreun cutit pe la spate. Felicitari Viorel , esti un castig pentru USR.

  2. Amandoi sunteti la fel de prosti si dusi cu pluta, amice.

  3. Ai dreptate postacul asta sigur e un tablagiu cu burta si gusa pe care domn comandant Caragea l o fi scos din biroul in care motaia, in strada să-și câștige si el o pâine in mod cinstit sau poate o șpagă de la vreun taximetrist amărât.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*