17.9 C
Târgu Jiu
vineri, mai 7, 2021
AcasăNews AlertZiua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului de Sân

Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului de Sân

Asociatia Română de Oncologie “Sfanta Ana” distribuie, incepand de  astăzi, mii de pliante informative in judetele Gorj si Valcea cu informaţii privind depistarea din timp a cancerului mamar. Actiunea se va desfasura in localitatile Târgu- Jiu, Tg- Carbunesti, Bengesti şi Râmnicu-Vâlcea, cu ocazia marcării Zilei Mondiale de Luptă Împotriva Cancerului la Sân.

1 octombrie, declarata ca Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului la Sân, se marcheaza in intreaga lume prin desfasurarea de campanii de informare a populatiei in ce priveste depistarea precoce a cancerului mamar, astfel incat sansele de supravietuire a persoanelor bolnave sa fie maxime.

Tot pentru a marca Ziua Mondiala de Lupta Impotriva Cancerului la San, Asociatia Romana de Oncologie “Sfanta Ana”, sprijinita de Universitatea “Constantin Brancusi” si Clubul Rotary din Tg- Jiu, va organiza, la sfarsitul saptamanii, o excursie  pentru beneficiarii sai, bolnavi de cancer, la Manastirea Prislop, la mormantul parintelui Arsenie Boca.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -