Acasa / Politic / 12 milioane de lei pentru Cartierul Narcise, de la PSD!

12 milioane de lei pentru Cartierul Narcise, de la PSD!

Cel mai vitregit cartier din municipiul Târgu Jiu primește finanțare. Guvernul PSD alocă noi fonduri de bani pentru reabilitarea unui sector care în prezent nu dispune nici de asfalt, Cartierul Narciselor. Este vorba despre 12 milioane de lei care vor fi folosiți pentru schimbarea feței deplorabile a zonei.

În ciuda văicărelilor de care dă dovadă primarul Municipiului Târgu Jiu, Guvernul PSD continua să finanțeze proiectele autoritățile locale. După ce Casa de Cultură a fost introdusă în planul sinteză privind investițile derulate în 2019-2020 de către Compania Națională de Investiții, acum, un alt proiect “greu” primește finanțare. Zona Narciselor, din spatele Cimitirului Municipal are toate șansele să scape de nămoalele adunate la fiecare ploaie. Proiectul de amenajare a zonei de agrement a primit finanțare prin Guvernul Dăncilă.

Politica lăsată deoparte

Liderii PSD Gorj susțin că interesul cetățeanului primează, motiv pentru care parlamentarii social-democrați încearcă pe cât posibil să atragă cât mai multe fonduri la Gorj. “ Guvernul PSD lucrează. Până la învestirea unui nou Guvern în Parlament, Guvernul Dăncilă continuă să lucreze, fiecare ministru continuă să-și facă datoria, potrivit jurământului depus. PSD se gândește în primul rând la oameni, la comunități, la nevoile și așteptările pe care ei le au de la noi. În aceste zile, chiar dacă este campanie electorală, iar noi și candidatul nostru suntem ținte, se alocă fonduri pentru primarii din Gorj, indiferent de culoarea lor politică. Fie că este vorba de proiecte pe fonduri europene, prin PNDL sau prin Fondul de Dezvoltare și Investiții, toate beneficiază de aceeași atenție din partea Guvernului PSD. De exemplu, săptămâna trecută, au fost aprobate sumele pentru înființarea rețelei de distribuție a gazelor naturale la Tismana, pentru modernizări de drumuri la Peștișani, Baia de Fier, Săulești și alte localități. Mai mult, săptămâna aceasta au fost semnate finanțările pentru achiziția de autobuze electrice în localitățile Rovinari și Drăguțești și, nu în ultimul rând, vreau să amintesc și de Municipiul Târgu Jiu, care va beneficia de o finanțare pentru amenajarea unei zone de agrement în Cartierul Narciselor, este vorba despre 12 milioane de lei care au fost allocate acestui proiect.  În concluzie, PSD nu pierde vremea în dispute sterile și lucrează în continuare, în interesul cetățenilor. Încă o dovadă că, indiferent de culoarea politică a primarilor, noi continuăm să facem ce am promis, pentru că gorjenii merită!”, a declarat liderul PSD Gorj Mihai Weber.

Potrivit proiectului în zonă urmează să fie construite alei pietonale, să fie plantați pomi și flori, să fie amenajat un amfiteatru în aer liber și un loc de joacă pentru copii. Proiectul mai prevede și piste de biciclete dar și iluminat public.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*