Acasa / Headlines / 500 de pesediști își aleg liderul. Dragnea așteptat la Gorj

500 de pesediști își aleg liderul. Dragnea așteptat la Gorj

Participare numeroasă la Conferința de Alegeri județene a PSD Gorj. Peste 500 de membrii de partid vor lua parte la numirea noii conduceri. Mihai Weber rămâne unicul candidat în cursa pentru șefia PSD Gorj, termenul limită de depunere a candidaturilor fiind 2 martie.

Social-democrații gorjeni își dau întalnire pe 3 martie pentru a vota noua echipă a organizației județene. De la centru sunt așteptați lideri importați. Am stabilit data de desfășurarea a acestei Conferințe și numărul de participanți stabiliți pentru fiecare localitate în parte. Data la care se vor organiza alegeri este 3 martie, la ora 12 și ne așteptăm la un număr de 500 de membrii. De la centru ar putea participa domnul președinte Liviu Dragnea, doamna Olguța Vasilescu, domnul Codrin Ștefănescu precum și alți colegi care doresc să participe la întâlnire, a declarat președintele PSD Târgu Jiu Aurel Popescu.

Cine candidează?

Dacă posturile de vicepreședinți sunt ochite de mai mulți social-democrați în privința președenției lucrurile sunt clare, Mihai Weber rămâne unicul candidat. “Eu nu-mi doresc să candidez, nu aș vrea să fac trimitere nici la alte persoane. Candidaturile se depun până pe data de doi martie inclusiv, poate avem surprize și își depune cineva pe data de trei. Până acum știu o singură persoană care și-a anunțat intenția de candida, domnul Mihai Weber”, a declarat Popescu.

“Nu suntem singurul partid care are candidat unic pentru o funcție la județ. Nu văd care este problema. Eu unul nu-mi doresc o funcție la nivel județean așa că nu pot să vorbesc despre alți colegi de-ai mei. Nu este vorba de vreo temere, nu cred că are cineva mai multă influență la nivel central decât domnul Florin Cârciumaru”, a declarat Adrian Tudor.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*