14.1 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 30, 2022
AcasăPoliticAcuzaţii de mită electorală la Motru!

Acuzaţii de mită electorală la Motru!

Acuzaţii de mită electorală la Motru!Acuzaţii de mită electorală la Motru!Liberalii gorjeni au sesizat Biroul Electoral Judeţean Gorj cu privire la faptul că organizaţia PSD Motru a instalat un cort în care sunt invitaţi cetăţenii să îşi testeze gratuit glicemia. PNL Gorj consideră că pesediştii încearcă astfel să fenteze legea. „Tentativa PSD Motru de a mitui electoratul a fost stopată, astăzi, de PNL Gorj care a sesizat reprezentantul în Biroul Electoral Județean cu privire la faptul că PSD a instalat, în municipiul Motru, corturi în care invita electoratul să-și testeze glicemia, în mod gratuit. Campania electorală trebuie să se desfășoare corect, de aceea le solicităm celor de la PSD SĂ RESPECTE LEGEA! Le reamintim, totodată, că nu mai suntem în timpul guvernării Ponta, perioadă în care pesediștii își permiteau să trateze cu dispreț legea”, se arată în comunicatul PNL Gorj.

Ex-deputat: Dacă Ion Iordache va câștiga alegerile în PNL 6 primari vor pleca la PSD

0
Un fost parlamentar de Gorj spune că un efect al alegerii senatorului în fruntea organizației...

Se fac cărțile în PNL Gorj. Cine e cu cine?!

0
Este o nouă perioadă de tensiuni în PNL Gorj, după anunțul făcută de liderul Nicolae...

Iacobescu despre cazul polițiștilor reținuți : „Dacă un subordonat nu respectă legea, trebuie tras la răspundere și șeful”

6
Iacobescu despre cazul polițiștilor reținuți : „Dacă un subordonat nu respectă legea, trebuie tras la răspundere și șeful”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!