Acasa / Headlines / Acuzaţii la adresa şefilor CJ: „Nu sunt interesaţi de soarta CEO, ci de cine conduce CEO”

Acuzaţii la adresa şefilor CJ: „Nu sunt interesaţi de soarta CEO, ci de cine conduce CEO”

Reprezentanţii organizaţiei judeţene a PNL acuză conducerea judeţului Gorj că nu este interesată de soarta Complexului Energetic Oltenia. Acuzaţia vine în urma întâlnirii reprezentanţilor CJ cu vicepremierul Costin Borc, în care preşedintele Cosmin Popescu a bătut moneda pe cine va conduce CEO, nu pe rezolvarea problemelor din companie, susţine liberalul Gheorghe Pecingină.

pecinginaÎn cadrul conferinţei săptămânale a PNL Gorj, reprezentantul formaţiunii politice, Gheorghe Pecingină, a venit cu noi acuze la adresa pesediştilor din Consiliul Judeţean. Acesta susţine că şefii judeţului nu sunt interesaţi de soarta Complexului Energetic Oltenia, ci se interesează de cine trebuie să ajungă la conducerea companiei. „Principala lor grijă nu este soarta CEO, doar cine va conduce CEO. Chiar şi la întâlnirea cu factorii de decizie, implicit cu vicepremierul Costin Borc, ăsta a fost atributul preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, şi al consilierului său de bază, sau invers din punctul meu de vedere, Ion Călinoiu”, a declarat Gheorghe Pecingină.

Declarația vine în urma întâlnirii dintre vicepremierul Cosmin Borc și reprezentanţii CJ Gorj, întâlnire de care consilierul preşedintelui CJ, Ion Călinoiu, s-a declarat nemulţumit, susţinând că oficialul a plecat de la Gorj, aşa cum a venit.

2 comentarii

  1. BAI TRASEISTULE, AR FI MAI BINE SA TE INGRIJESTI DE TINUTA PERSONALA, CA ARATI IN PUBLIC CA UN BOSCHETAR FARA DIRECTIE PRECISA.

  2. Domnule Pecingina, nu te intinde ca raia, unde prinzi un locusor liber hopa si matale cu tot felul de comentarii. Lingaule, oasele sunt doar pentru caini! Te guduri degeaba, caracterul tau mizerabil este deja istorie si CV pentru tine. Nu-ti mai face iluzii!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*