Acasa / Headlines / Adi Câmpeanu, despre sondajul PSD: „Nu mă interesează Primăria Târgu Jiu“

Adi Câmpeanu, despre sondajul PSD: „Nu mă interesează Primăria Târgu Jiu“

Numele primarului comunei Runcu, Adi Câmpeanu, a fost vehiculat ca posibil candidat din partea PSD pentru funcția de primar al municipiului Târgu Jiu, mai ales că, potrivit unor surse, s-ar clasa pe locul doi în opțiunile electoratului în sondajul pe care PSD îl efectueză. Cu toate acestea, Adi Câmpeanu a spus răspicat că nu este interesat să candideze la funcția de primar al municipiului Târgu Jiu: „Bănuiesc că este ceva real. Eu pot să fiu pe primul loc, dar nu mă interesează Primăria municipiului Târgu Jiu. E normal ca în sondaj să fie incluse mai multe persoane, dar asta nu înseamnă că persoana care se clasează pe prima pozișie, pe a doua sau pe a cincea să fie și candidatul PSD. Nu mă interesează Primăria Târgu Jiu. Poate să fie reală informația că m-am clasat pe locul II, dar poate că nu este adevărată. Dacă m-am clasat pe locul doi, asta înseamnă că în comuna pe care o coordonez am făcut o activitate destul de bună și am muncit împreună cu echipa cu care colaborez. Cu toate acestea, nu îmi doresc să candidez la Primăria municipiului Târgu Jiu. Mai am mult de muncă la nivelul comunei Runcu și îmi doresc mai mult să rămân la Runcu decât să vin la Târgu Jiu“.

Opt social-democrați în sondajul de opinie

Sondajul de opinie este efectuat de o instituție a Universității „Constantin Brâncuși“ din Târgu Jiu. Opt social-democrați au fost incluși în sondajul de opinie, prin care se încearcă găsirea unui candidat care să confrunte cu actualul edil Marcel Romanescu. Printre aceștia sunt: Luis Popa, șef al Serviciului de gestionare a deșeurilor din cadrul Consiliului Județean Gorj, Mihai Prunariu, director al Clubului sportiv „Pandurii“, Gabriel Giorgi, director al societății Minprest, Romeo Chiriac, directorul AJOFM Gorj, care nu este înregimentat politic, Adrian Tudor și Aurel Popescu, cei doi viceprimari ai municipiului Târgu Jiu. Pe surse, cel mai bine clasat în sondaj este Aurel Popescu.

8 comentarii

 1. Pai e normal sa nu vrei primar la Tg Jiu , nici Pacala nu vroia sa fie primar . Pai ce , la Tg Jiu ai mai putea pacali consilierii locali ca pe cei de la Runcu ? La Tg Jiu n ai mai putea ciurdi milioane de euro din zeciuiala pe lucrari .

  • Ba Lusule iar sa umflat tarata in tine? Dupa ce ne furi muntii cu totul , nu numai lemnele , dupa ce ne strici asfaltul cu Raba ta luata direct de la fier vechi mai ai curajul si tupeul sa l critici pe dom primar?

   • Ce ma Vasi esti avocatul primarului ? Ce ai cu Lusu ca este un om muncitor si ia atitudine cand primarul deraiaza ? Ca de derapat derapeaza toata ziua .

 2. Unde mai gaseste el tarani prosti de pacalit ca la Bîlta?

 3. rusine,Runcu este cea mai frumoasa comuna din Gorj,si cea mai bine administrate,daca sunteti atat de capabili de ce nu va implicate in dezvoltarea comunei ?Ati facut vreodata ceva pentru aceasta comunitate sau dau va place sa va certati pe margine,mai bine pastrativa energia pentru lucruri constructive nu pentru licruri distructiva care oricum nu va ajuta la nimic.multumesc si spor la treaba.

 4. Domnu Gelu va rog sa va ganditi cate comune din Oltenia au o sala de sport ca Liceul din Bilta,asfalt,apa,canal.mergeti prin scoli ,gradinite si vedeti ca toate aceste lucruri sunt facute pentru comunitate nu pentru Adi Cimpeanu.De ce nu faceti echipa impreuna cu administratia locala daca sunteti atat de capabili?Dvs.credeti ca daca ati fi Primar ati face mai mult sau ati fi mai corect? At fi momentul sa ne bucuram ca am beneficiat de investitii in aceasta zona la care parinti sau bunicii nostril nu au visat vreodata.Daca dvs.aveti idei mai bune de ce nu discutati direct cu Primarul ,nu cred ca o ideie buna nu va fi sustinuta de administratia locala .Din pacate la Runcu s-a implementat ideia ca toata lumea trebuie sa se traga de sireturi cu Primarul indiferent daca este o problema cu gaina,calul,vaca,pisica,etc.a vecinului sau o divergenta cu alt consatean.Prea multa bunatate si implicare strica si orice fapta buna nu ramane nepedepsita.

  • Liviule tu bei gaz sau tescovina ? Sau tuica de pufoaica ? La voi sunt furate cateva milioane de euro pe an , cu cine sa faci echipa , cu firmele de consultanta ale sefilor pesedisti de la Bucuresti carora primarul le da alte zeci de milioane de euro pe proiecte fictive si rasuflate ? O sa vezi in curand arestarile de la tine din comuna .,

 5. Nu sunt in masura sa fac afirmatii de acest gen, in schimb nu fac echipa cu nimeni.daca cineva va fi arestat sau va trebui sa dea socoteala pentru ceva nu am nicio problema.vreau sa aduc la cunostinta faptul ca spre deosebire de alte comune, la Runcu chiar s-a facut treaba.niciodata in istoria comunei nu au fost facute lucrari de o asemenea amploare.Poate imi spuneti dvs. in ce localitate din Romania unde nu se da spaga,nu se fura sau hotii sunt in concediu,sa fim seriosi.Sa intelegeti mai bine eu nu am apartenenta politica si sunt venit in aceasta comuna(am cumparat o proprietate) nu ma intereseaza jocurile politice in schimb daca dvs. aveti acesta parere despre Runcu ce mai putem spune de Tg jiu, unde dupa o zapada de 20 cm s-a blocat intreg orasul,pietonii au fost nevoiti sa mearga pe strada iar masinile au parcat pe unde au putut dupa o lupta verbala cu asa zisa Politie Locala.Daca din punctul dvs de vedere ar trebui sa imi fac eu griji ca va fi cineva arestat la Runcu inseamna ca la Tg jiu Politia ar trebui sa umble cu catusele in mana si sa le puna la primul care iese din Primarie si de la Edilitara sau incercati sa va oriti dvs.din consumul de gaz,tescovina sau tuica de pufoaica sa puteti vedea mai clar realitatea.Daca aveti problem personale cu cineva de la Runcu rezolvatile direct fara sa ma jigniti pe mine,chiar daca ne cunoastem.Pentru a fi convins ca nu consum ce ati enumerate sunteti invitatul meu la in pahar de vin de calitate si un gratar.multumesc si sa auzim de bine

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*