ALDE, campanie electorală cu flori și arbuști

0
33

Organizația județeană a ALDE Gorj își schimbă modul de a face campanie electorală. Aceștia susțin că vor renunța la vechile vizite prin oraș încărcați cu materiale propagandiste menite să le aducă voturile cetățenilor. Iordache vorbește de acțiuni de ecologizare  în condițiile în care ALDE Gorj a fost prima formațiune politică care a umplut municipiul Târgu Jiu cu afișe electorale.

„În perioada următoare organizația ALDE Gorj a făcut o strategie în sensul de ne apleca asupra comunităților din județ prin activitățile de înfrumusețare a județului. Nu vrem să facem propagandă electorală în sensul de a împărții materiale electorale, credem că este mult mai benefic să lucrăm și să se vadă ceva pentru localitățile în care ne implicăm. Membrii de partid, simpatizați dar și oameni de afaceri sunt așteptași să ia parte la acțiuni și să participe la viitoarele acțiuni caritabile pe care le-am lansat deja. Vrem să începem un program de plantare de flori și arbuști în Târgu Jiu, Motru și Rovinari. În funcție de cum se implică fiecare organizație vom extinde și în alte localități. Nu am stabilit exact locațiile, vom identifica zonele”, a declarat președintele ALDE Ion Iordache.

„Nu avem de ce să ne supărăm”

Liderii organizației județene susțin că s-au răzgândit și nu mai doresc să atragă edili din rândul aliaților care să îi ajute în campania electorală. Le-a trecut și supărare pe PSD după ce unul din cei doi primari ALDE și-a făcut campanie într-o conferință a social-democraților. „Pe noi nu ne interesează să ne ajute primarii PSD. Pe noi ne interesează să identificăm oameni care să ne preia organizațiile și oameni care au dorința de a face mai mult decât actualii primari. Nu mizăm pe sprijinul primarilor, noi vrem oameni cu care să continuăm de acum încolo”, a mai declarat liderul ALDE Gorj

„Noi colaborăm cu toți și rezultatele se vor vedea la alegeri. Nu avem de ce să ne supărăm atâta timp cât și primari PSD au fost prezenți la evenimentele noastre”, a declarat vicepreședintele ALDE Robert Filip.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here