19.5 C
Târgu Jiu
vineri, august 12, 2022
AcasăPoliticAlegeri la femeile democrate

Alegeri la femeile democrate

Aseară, femeile democrat-liberale, din Târgu-Jiu şi-au ales şefa, în persoana medicului Rodica Dârnu. Alegeri vor avea loc şi în week-end, însă la Organizaţia Judeţeană, actuala preşedintă, Maricica Moţa şi-a depus candidatura pentru un nou mandat. La alegerile de duminică a confirmat prezenţa şi preşedinta Organizaţiei de Femei a PDL, Sulfina Barbu.

După ce au constituit Birourile Permanente în teritoriu, acum a venit rândul Organizaţiei de Femei a PDL Târgu-Jiu, să-şi desemneze preşedinta. Singura candidată înscrisă a fost medicul Rodica Dârnu, care a fost votată în unanimitate Alegerile la organizaţia de femei a PDL Gorj se vor termina abia duminică, când democrat liberalele din judeţ îşi vor desemna şefa, pentru următorii ani. Evenimentul are loc după ce la nivel judeţean, organizaţiile locale din teritoriu au fost reorganizate „am avut alegeri în toate localităţile, cu excepţia comunei Stejari unde nu s-a constituit încă un Birou Permanent Local. A avut loc o primenire”. Pentru funcţia de preşedintă, până acum şi-a anunţat candidatura doar Maricica Moţa iar pentru funcţia de primvicepreşedintă, consilierul judeţean Elena Cojocaru. „Duminică va avea loc Consiliul de Coordonare Judeţean, la care sunt aşteptate delegate din judeţ, reprezentanţi ai partidelor parlamentare, consilieri judeţeni, primari şi parlamentari”, a precizat Maricica Moţa. De la centru, la alegerile de la judeţ va fi prezenta şi Preşedinta Organizaţiei de Femei a PDL, Sulfina Barbu.

Moţa : „Nu juca o carte 100 % pe o persoană”

În ceea ce priveşte alegerile pentru funcţia de preşedinte al PDL Gorj, zvonurile lansate în ultima perioadă indică faptul că unul din candidaţi ar putea fi chiar Maricica Moţa. Cu o vechime de 19 ani în PDL, Moţa a precizat despre o eventuală candidatură că „va fi o clarificare ulterioară, funcţie de unele evenimente. Mai este mult până pe 6 martie”. Cât depre o posibilă susţinere a vreunui candidat, preşedinta Organizaţiei de Femei a PDL Gorj, Maricica Moţa a declarat că „experienţa mea politică acumulată, datorită multor valuri care au trecut prin PDL Gorj, mi-a demonstrat că nu este bine să joci o carte sută la sută pe cineva. Voi analiza cu maturitate şi înţelepciune ce se doreşte a fi filiala. Echipa este principala metodă de succes, nu orgolile de o parte şi de alta”. În ceea ce priveşte situaţia din PDL Gorj, la ora actuală, Maricica Moţa consideră că în filială nu există o echipă cum ar trebui. Nu văd o soluţie terminarea unei tabere în favoarea celeilalte „toate aceste probleme duc la slăbirea şi destabilizarea organizaţiei. Adevărata luptă trebuie dusă cu adevăraţii adversar, cu PSD, PNL şi mai nou USL”.

Două femei accidentate în Făgărași

0
Două turiste au avut nevoie de ajutor, după ce s-au accidentat, vineri, în Munții Făgăraș....

Dana Constantinescu: „Organizația PNL de femei ar trebui dizolvată”

0
PNL Gorj este de la zi la zi tot mai dezbinat. Lipsa de dialog și...

Peste 1400 de cazuri de cancer mamar în Gorj, în 2021

0
Cancerul la sân afectează tot mai multe femei. La nivelul județului Gorj, în anul 2021,...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!