spot_img
9.6 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesAlegeri parțiale la Gorj în 2022?!

    Alegeri parțiale la Gorj în 2022?!

    Autoritățile din Gorj speră la alegeri parțiale, până la sfârșitul anului. Sunt trei primării rămase fără edili șefi, toți de la PNL, după ce aceștia fie au demisionat, fie au avut probleme cu legea, cum e cazul primarului Ionuț Stan din localitatea Albeni. Prefectul județului, Marcel Iacobescu, susține că decizia stă în mâna Guvernului și că este posibil ca scrutinul electoral să aibă loc până la finalul acestui an.

    „În mod sigur vom avea alegeri parțiale în localitățile unde nu sunt primari. Așteptăm să vedem o decizie a Guvernul cu privire la acest aspect. Cu siguranță pot să aibă loc chiar în acest an, pentru că nu-ți trebuie decât o perioadă de maximum 45 de zile pentru organizarea alegerilor. Sunt 15 zile de organizare, 15 de precampanie și 15 de campanie”, a declarat prefectul județului Gorj, Marcel Iacobescu, la Radio Infinit.

    În județul Gorj, primăriile Turceni, Logrești și Albeni sunt conduse, în prezent, de persoane desemnate și nu alese prin vot. În cazul celor doi primari din Turceni și Logrești decizia de a părăsi scaunul de șef le-a aparținut. În localitatea Albeni primarul a fost reținut pentru fapte de corupție, în prezent fiind un angajat al Prefecturii Gorj care exercită atribuțiile acestuia.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: