Acasa / Headlines / Alin Văcaru confirmă că nu mai vrea să facă parte din PSD: „O să fiu tot timpul alături de Victor Ponta”

Alin Văcaru confirmă că nu mai vrea să facă parte din PSD: „O să fiu tot timpul alături de Victor Ponta”

Deputatul PSD Alin Văcaru și-a arătat susținerea față de fostul prim-ministru Victor Ponta, care și-a anunțat, de curând, trecerea la partidul Pro România, înființat de Daniel Constantin. Fostul prefect de Gorj a dat de înțeles în cadrul unui comentariu pe Facebook că merge mai departe în politică alături de Ponta, iar ulterior a confirmat că vrea să facă acest lucru imediat ce partidul Pro România va fi înregistrat conform legii.

Alin Văcaru a spus că este gata să-l urmeze pe Victor Ponta și asta pentru că, oricum, va fi exclus din partid: „Îl susțin întotdeauna pe Victor Ponta, pentru că am încredere în el. Este omul care a demonstrat că poate, este omul care te ascultă, stă la masă cu tine și suntem parteneri. Astfel, o să fiu tot timpul alături de Victor Ponta, în proiectele pe care le realizează și sunt convins că tot ce o să facă va fi în interesul țării și nu în interes personal. Victor Ponta a fost dat afară pentru că l-a susținut pe Sorin Grindeanu, care este mai nou la PSD. Asta am făcut și eu și probabil că doar timpul va decide că atât eu, cât și ceilalți colegi care nu au susținut moțiunea de cenzură vom fi excluși din Partidul Social Democrat“.

„Nu este un partid la care poți să pleci“

Alin Văcaru a precizat că, deocamdată, Pro România nu este o formațiune politică înregistrată: „Pro România nu este înregistrat și nu este un partid la care poți să pleci. Voi trage semnale de alarmă atunci când lucrurile sunt greșite, indiferent că voi ataca colegii sau conducerea PSD de la nivel județean sau central. Nu am discutat cu nimeni și nici nu am făcut propuneri colegilor să plece“.

Un comentariu

  1. Sunteti niste tradatori. Ati fost atata timp sefi si cum ati pierdul malaiul , acum ati devenit agresivi.
    Lui Ponta i-am facut atata raiting in timpul alegerilor ca acum sa constat cine este cu adevarat.
    De ce si-a dat demisia cand era primministru, incepuse minunat si avem o incredere mare il el ?
    Este rusinos sa pleci dintr-un partid dupa ce ai fost timp de 26 de ani in el. Lasati criticile si luptati-va cu Orban, Basescu (marele neom care si-a batut joc de aceasta tarisoara si un tupeist fara margini). Cat priveste actualul prefect nu se compara cu dumneata, el are treaba cu pantalonii scurti ale persoanelor care circula prin prefectura de parca ar fi institutia lui taicasau,lucru ce nu s-a intamplat timp de 40 de ani cat am lucrat in prefectura.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*