Acasa / Headlines / Analiză la PSD după sondajul lui Morega! Social-democrații gorjeni au interzis la declarații acide în public
Universitatea Constantin Brancusi Targu Jiu - Admitere 2018

Analiză la PSD după sondajul lui Morega! Social-democrații gorjeni au interzis la declarații acide în public

Liderii PSD Gorj recunosc că partidul este pe un trend descrescător în ceea ce privește preferințele electoratului. Aceștia pun nemulțumirile cetățenilor pe seama schimbărilor petrecute la nivel guvernamental, dar și pe ieșirile neinspirate ale unor social-democrați de pe plan local. Președintele PSD Târgu Jiu, Aurel Popescu, se declară încrezător că partidul pe care îl reprezintă va recâștiga încrederea electoratului și le cere colegilor să își spună oful doar în ședințele interne.

Analiza făcută de Dan Ilie Morega, potrivit căreia este pentru prima dată când PSD scade în sondaje, a fost luată în serios de liderii social-democrați. Schimbarea Guvernului Tudose a fost cireașa de pe tort, însă la situația actuală a contribuit din plin și „revoluția fiscală”. Președintele organizației municipale Târgu Jiu a PSD, Aurel Popescu, speră ca pesediștii de la centru să explice cât mai clar beneficiile măsurilor adoptate recent. „Au fost anumite situații care, probabil, au condus la ceva nemulțumiri în perioada trecută. Schimbul care s-a făcut între Guvernul Tudose și Guvernul Dăncilă a creat, probabil, o nemulțumire în rândul cetățenilor. Odată instalat, Guvernul Dăncilă a început să lucreze din plin, iar doamna ministru Olguța Vasilescu a ieșit din nou și a explicat toate lucrurile pe care foarte mulți ori nu le-au înțeles, ori le-au înțeles cu jumătate de măsură. Cu siguranță, lucrurile acestea se vor îndrepta în perioada aceasta și românii vor recăpăta acea încredere în Guvernul care acum a fost instalat și funcționează la capacitate maximă”, a declarat Aurel Popescu.

„Creștere economică de 7%”

Președintele social-democraților târgujieni spune că, potrivit cifrelor statistice, guvernarea PSD a fost una foarte eficientă. „Cred că tot mai mulți sunt cei care conștientizează importanța legii pensiilor, legii salarizării și importanța tuturor demersurilor pe care le face fiecare minister în parte, pentru ca în România să se simtă cu adevărat creșterea economică de care se vorbește permanent. Nu PSD vorbește de o creștere economică, ci se discută la nivel de instituții foarte importante, în mod special INS. Este o creștere economică de 7% înregistrată pentru anul 2017, care ne plasează într-o poziție fruntașă în Europa”, mai spune Aurel Popescu.

„Nu veți mai auzi de ieșiri”

Popescu speră ca certurile de pe plan local să dispară și ele, iar conflictele să fie șterse cu buretele. „Tot ce s-a întâmplat în trecut, cred că a fost șters cu buretele. Acum, urmare a atitudinii pe care a avut-o atât BPJ, cât și BPM, toate discuțiile care au fost înainte nu mai fac parte din momentele care vor urma în cadrul PSD. Ne dorim liniște, pace, unitate și ne dorim ca începând din acest moment să avem o altfel de abordare a tuturor lucrurilor, să construim cu adevărat pentru 2019 și 2020. Atât în BPJ, cât și în BPM, s-a subliniat acest lucru și nu veți mai auzi de ieșiri din normalul cu care am obișnuit cetățenii în ceea ce privește PSD. Problemele care să conducă spre o nemulțumire, în niciun caz nu vor mai fi prezente în spațiul public din partea PSD”, a mai adăugat președintele PSD Târgu Jiu, Aurel Popescu.

Un comentariu

  1. Sondajul lui Morega… ce jenant, cum va puteți discredita cu astfel de materiale?. Ce poate sonda decrepitul asta?! Dl. autor e așteptat la casierie.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*