Analize în Pro România și PMP. „Probabil o să căutăm o echipă care să înceapă să reconstruiască”

0
482

Organizațiile județene ale partidelor care nu au mai făcut pragul electoral, intră în analize. Liderii structurilor din teritoriu își recunosc înfrângerea dând vina pe slaba mobilizare din teren. Cei care au greșit vor plăti cu funcția, dacă prin această sancțiune mai au ceva de pierdut!

Liderul Pro România, Alin Văcaru a identificat deja o parte din colegii care au mimat că fac campanie pentru scrutinul de la parlamentare. Suține că nu va trece cu vederea lipsa de implicare ci va tăia răul de la rădăcină. „Vom face analize ca să vedem unde am greșit. Vom tăia în carne vie acolo unde considerăm noi că anumiți colegi nu au muncit suficient. Cred că urmează și excluderi. Sunt foarte mulți consilieri și de la Pro România și ALDE care nu au muncit așa cum trebuia. Nu au fost de găsit în ziua votului și da, vom lua măsuri. Poate sunt alți oameni care doresc să se implice mai mult decât au făcut-o ei. Trebuie să ne bazăm pe oameni serioși și vom continua. Cum eu la Gorj o să tai de la rădăcini, sunt convins că și la nivel central se va face la fel. Toți colegii din țară sunt nemulțimiți, dacă toată lumea își făcea treaba cum și-au făcut unii, noi de la Gorj, cei de la Ialomița, Buzău, cu siguranță că altul ar fi fost și rezultatul”, a declarat liderul Pro România, Alin Văcaru.

PMP, în cifre

În ceea ce privește planurile celor de la Partidul Mișcarea populară, aceștia își caută un nou „cuib”. „Este vina noastră că nu ne-am mobilizat. Probabil am crezut că totul vine de la sine după rezultatul bun obținut la alegerile locale.O să avem o ședință ca să vedem ce o să facem de aici încolo. Probabil o să căutăm o echipă care să înceapă să reconstruiască. Sunt mai multe posibilități. În scurt timp va avea loc și un Congres și se va hotărâ o decizie. PMP are 2167 de consilieri locali, 70 de consilieri județeni, 50 de primari și reprezintă a treia forță politică din România”,a transmis liderul județean Nicolae Davițoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here