Acasa / Politic / Anca Bordușanu viitorul secretar general al PSD Gorj? O susține Weber!

Anca Bordușanu viitorul secretar general al PSD Gorj? O susține Weber!

Prima întâlnire a social-democraților gorjeni din 2019 a avut loc aseară când liderii organizației județene au sunat adunarea. Discuțiile au vizat pregătirea pentru viitoarele alegeri dar și desemnarea delegaților pentru viitoarea Conferință Județeană de Alegeri. Au apărut nume surpriză pentru postul de secretar general al PSD Gorj.

Social democrații și-au stabilit prioritățile pentru 2019. „Ne-am întâlnit în Birou Permanet. Sunt acțiuni care sunt în dreptul fiecărui partid politic. E un calendar pe care îl desfășurăm. Am discutat asupra unei conferințe locale pentru desemnarea delegaților pentru viitoarea Conferință Județeană de alegeri. Domnul Cîrciumaru a fost foarte clar în declarații că această acțiune va avea loc într-o perioadă cât mai scurtă. Noi trebuie să parcurgem aceste etape urmând ca data alegerilor să se stabilească la nivel național”, a declarat președintele executiv Mihai Weber.

A încurcat statutul

În privința informațiilor apărute conform cărora statul PSD nu ar permite organizarea de alegereri cu 6 luni înainte de scrutin electoral, Weber susține că cei ce lansează astfel de zvonuri încurca borcanele partidelor. „Sunt informații eronate. Domnul Romanescu are o simpatie pentru PSD și pt ALDE, dânsul a citat din statutul PNL. La noi nu se prevede această procedură”, a mai adăugat președintele executiv al PSD Gorj.

Nominalizare surpriză

Și, pentru că funcțiile de conducere au fost deja împărțite, mai rămâne să fie desemnată și persoana care va ocupa postul de secretar general al PSD Gorj. Weber a făcut două nominalizări, una fiind o surpriză. „Nu există o bătălie, ci o competiție electorală. Domnul Ișfan nu a discutat cu mine pe tema respectivă. Știu că și-a dorit această funcție însă e condiție minimă să ai sprijinul colegilor. Eu nu îmi ascund părerea mea despre Claudiu Manta iar pentru o funcție de secretar general trebuie să avem o discuție aplicată. Persoana respectivă trebuie să aibă anumite abilități, o tinută, discurs, să se implice. Funcția de secretar este destul de grea, trebuie să fie desemnată o persoană cu experianță și cunostințe în domeniu. Agenda e deschisă însă eu m-am gândit la două persoane Claudiu Manta și Anca Bourdușanu, în care am toată încrederea”, a declarat Mihai weber.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*