Acasa / Politic / Apel pentru drumul expres Craiova- Târgu Jiu: “Să transmitem un mesaj către acest guvern, pentru a-l face să înțeleagă care ne sunt prioritățile și ce mare nevoie este de o infrastructură rapidă în județul Gorj”

Apel pentru drumul expres Craiova- Târgu Jiu: “Să transmitem un mesaj către acest guvern, pentru a-l face să înțeleagă care ne sunt prioritățile și ce mare nevoie este de o infrastructură rapidă în județul Gorj”

 

 

Liderul PSD Gorj  Mihai Weber, atac dur la actuala guvernare. Proiectul său de suflet bate pasul pe loc. Liberalii nu sunt interesați să realizeze Drumul Expres Craiova-Târgu Jiu, deși social-democrații au aprobat, în guvernarea trecută, sumele necesare pentru elaborarea proiectului tehnic și de execuție.

Parlamentarul PSD este foc și pară pentru că liberalii nu dau importanță proiectelor ce ar duce la dezvoltarea regiunii gorjene. Mihai Weber face apel la gorjeni să reacționeze pentru ca infrastructura Gorjului să nu fie abandonată într-un sertar al Ministerului Transporturilor. “Guvernul PNL ne demonstrează, în fiecare zi, că nu este interesat de adevăratele probleme ale comunităților și nici de necesitățile reale ale românilor. Privatizarea sănătății, scutirea de taxe a băncilor, refuzul de a mări alocațiile pentru copii, împărțirea banilor pentru clientela politică și anticipatele, par a fi singurele rațiuni pentru care liberalii se află la guvernare.Drumul Expres Craiova-Târgu Jiu, un proiect de suflet pentru care m-am bătut în ultimii ani, a avut alocată de către guvernul PSD finanțarea pentru elaborarea proiectului tehnic și de execuție, dar a fost uitat prin sertare, în cele aproape patru luni de guvernare ale cabinetului Orban. Singurul lucru pe care îl mai aveau de făcut liberalii era să stabilească un câștigător, dintre cele trei firme care s-au înscris la licitație.Actualmente județul Gorj este unul mono-industrial, a cărui economie gravitează în jurul activității Complexului Energetic Oltenia, entitate economică pe care guvernul Orban plănuiește, de altfel, să o destructureze. Prin urmare, acest Drum Expres este singura variantă viabilă pentru ca județul Gorj să atragă mai mulți investitori, astfel încât să se dezvolte economic și social”, susține alesul.

Apel

Liderul PSD Gorj face apel la cetățeni să nu dea dovadă de indiferență. “Le cer tuturor gorjenilor care consideră că acest proiect este esențial pentru viața noastră, să vină alături de mine pentru a susține și a promova, prin orice mijloace, necesitatea realizării acestei investiții, în regim de urgență. Pe Facebook, în stradă, la locul de muncă, în mașină, fiecare acolo unde se găsește, să transmitem un mesaj către acest guvern, pentru a-l face să înțeleagă care ne sunt prioritățile și ce mare nevoie este de o infrastructură rapidă în județul Gorj”, a mai declarat Mihai Weber.

Un comentariu

  1. ,,prioritati,, exista de 30 de ani,te ai gasit iar ,,motul la basca,, !!!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*