Așteaptă alegerile parțiale de la Bumbești Pițic pentru a recâștiga primăria

0
428

Autoritatea Electorală Permanentă a propus Ministerului Afacerilor Interne ca în data de  20 iunie să fie organizate alegeri locale parţiale în comunele și orașele unde există funcții vacante. De curând, și localitate Bumbești Pițic se numără printre comunele rămase fără primar. Dacă vor fi organizate alegeri , echipa PSD Gorj este convinsă că va câștiga bătălia electorală.

Primăria Bumbești-Pițic a rămas fără șef după ce fostul primar PSD, Michy Nioață, a fost condamnat definitiv la 2 ani și 3 luni de închisoare într-un dosar de fraudă cu fonduri europene. În prezent frâiele unității au fost preluate de viceprimarul PNL, Irina Cojocaru. Dacă în localitatea gorjeană vor fi organizate alegeri, social-democrații susțin că nu au emoții în a câștiga, din nou, funcția de primar.

Candidat surpriză

“Dacă și localitatea Bumbești Pițic va inclusa în lista localităților unde trebuie să fie organizate alegeri, vom anunța candidatul. Avem și o persoană, avem și echipă. Întotdeauna a existat resursă umană calificată în PSD. Alegerile trecute demonstrează intenția electoratului, am demonstrat că suntem interesați de localitățile pe care le-am păstorit. Plecăm din pole position având în vedere și trendul crescător al PSD, de la nivel national”, a declarat liderul PSD Gorj, Mihai Weber în cadrul unei conferințe de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here