Atacuri agresive între doi aleși locali din Târgu Jiu: „Lădaru este cel mai slab consilier local din perioada postdecembristă”

2
34

Disputele dintre consilierii locali pe tema administratorului public continuă, ajungându-se inclusiv la jigniri. De această dată este vorba despre consilierii locali Mihai Paraschiv -PNL și Eduard Lădaru de la ALDE. Jignirile dintre cei doi au plecat de la declarația făcută de Eduard Lădaru prin care acesta îl acuză pe primarul Marcel Romanescu că-și trimite emisarii să ofere postul de administrator public unor consilieri locali, inclusiv președintelui ALDE Târgu Jiu.

În urma declarațiilor făcute de către Eduard Lădaru, Mihai Paraschiv spune că acesta este unul dintre cei mai slabi consilieri locali și că primarul Marcel Romanescu nu are nevoie de astfel de oameni care să ocupe postul de administrator public. Invitat într-op emisiune, liberalul l-a luat peste picior pe Lădaru, susținând că acesta nu și-a luat pastilele înainte să intre în direct la o emisiune. „Dacă am reținut eu bine domnul Lădaru spunea că ia fost oferit dumnealui (n.r. postul de administrator public)…cred că nu-și luase pastilele înainte să vină la emisiunea dumneavoastră. Este unul dintre cei mai slabi consilieri din istoria postdecembristă a Consiliului Local. În afară că este vocal, nu are nici un fel de substanță, nimic”.

Ca răspuns la aceste acuzații, Eduard Lădaru îi transmite consilierului local Mihai Paraschiv ca este un nimeni, că nu există nici măcar în partidul din care face parte și că oamenii vor decide daca este sau nu cel mai slab consilier: „Mihai Paraschiv nu contează, nu a contat vreodată nici măcar în partidul din care face parte, dar altminteri în altă parte, un om care înfinge cuțitul în spate oamenilor care-l ajută și cred că lumea va aprecia dacă sunt cel mai slab consilier sau nu sunt cel mai slab consilier. Nu am ce comenta, Mihai Paraschiv nu există și va înceta să mai existe din toate punctele de vedere…Mihai Paraschiv este un nimeni!”

Jignirile pe care și le aduc cei doi consilieri locali sunt deja cunoascute în mediul poltic gorjean, ei profitând de fiecare ocazie pentru a se acuza reciproc. La un moment dat Eduard Lădaru l-a numit „țuțer” pe consilierul local Mihai Paraschiv, iar acesta i-a reproșat lui Lădaru că bate câmpii și că este rupt de realitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here