spot_img
3.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesAtuurile prefectului Văcaru pentru alegerile din 2016

    Atuurile prefectului Văcaru pentru alegerile din 2016

    Fumuseţea şi inteligenţa sunt două aspecte de care nu se va ţine cont la alegerile din 2016, însă dacă printre criteriile de selecţie s-ar include şi acestea, Alin Văcaru, prefectul de Gorj, ar fi desemnat câştigător, cel puţin aşa consideră acesta care se arată extrem de mulţumit de aspectul său fizic şi bagajul de cunoştinţe acumulat de-a lungul anilor.

    „Nu se vede cât de frumos şi deştept e un candidat”

    Văcaru a declarat jurnaliştilor că este normal ca fiecare om să aibă o părere bună despre el însuşi, însă având în vedere că nu se va ţine cont de aspectul fizic, va aştepta sondajele, iar dacă va fi bine cotat, sigur că va candida pentru o funcţie care îl va atrage la momentul respectiv. Alin Văcaru ţinteşte extrem de sus, dorind să îi ia locul lui Ion Călinoiu, lui Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu-Jiu, sau să devină deputat pe Colegiul 1, asta numai dacă legea ar permite acest lucru. „Vreţi acum să spun cât de frumos şi deştept sunt eu? Normal că toată lumea are părere bună despre el. Şi eu nu mă voi băga pe această funcţie doar pentru că sunt eu mulţumit de mine, se vor face nişte sondaje şi cel care va fi cel mai bine în sondaje, că până la urmă prin asta poţi să vezi care este cel mai bine cotat, se vede la voturi, nu se vede cât de deştept e, cât de frumos e. Dar cât timp eu voi fi bine cotat în sondaje sunt convins că şi colegii mei, la care voi fi atunci, mă vor susţine pentru această funcţie, dar e prematur, toată lumea îşi doreşte această funcţie”, a declarat Alin Văcaru, prefectul de Gorj.

    „Toată lumea îşi doreşte funcţia de preşedinte la Consiliul Judeţean”

    Alin Văcaru speră ca actualii ocupanţi ai acestor posturi la care aspiră să nu mai candideze, astfel şansele sale de reuşită ar fi mult mai mari. „Eu am fost întrebat dacă mă voi întoarce în politică ce voi face în 2016. Am spus-o foarte clar şi o spun şi acum. În 2016 nu pot candida decât pentru funcţia de senator, deputat, preşedinte de Consiliul Judeţean sau primar pentru că astea sunt funcţiile pentru care poate candida o persoană în 2016. Este prematur să vorbim acum pentru că sunt foarte multe persoane care pot să candideze pentru aceste funcţii (…) Toată lumea îşi doreşte funcţia de preşedinte la Consiliul Judeţean, eu îl susţin şi el Ciprian Florescu şi pe Cosmin Popescu, pe toţi îi susţin dacă sunt bine cotaţi în sondaje. Dacă se păstrează aceleaşi colegii, eu mi-aş dori Colegiul 1 pentru că vin din zona Tismana unde au foarte multe cunoştinţe, dar deocamdată nu ştie dacă se va schimba legea electorală, a mai declarat prefectul Alin Văcaru.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: