Acasa / Headlines / Au început mișcări pe scena politică. Cine unde pleacă?!

Au început mișcări pe scena politică. Cine unde pleacă?!

Amorțeala din politică ia sfârșit. În prag de alegeri prezidențiale partidele își numără oamenii. Noii aliați PRO România –ALDE speră să atragă în noua echipă cât mai mulți social-democrați. Din păcate pentru tabăra Ponta, în Gorj mișcările sunt lente, social-democrații strângând rândurile.

Secretarul general al Pro România susține că încearcă o colaborare cu ALDE chiar pentru viitoarea campanie electorală. Alin Văcaru este convins că nu toți liberal democrații vor face front comun cu ei, însă, trage speranțe la o echipă unită măcar la centru. „Am avut o ședință aici la Gorj și am luat decizia, și sper ca și colegii de la ALDE să aibă o discuție, ca această campanie să o facem împreună. Să avem corturi comune și să strângem semnături. Referitor la alegerile locale vom vedea după prezidențiale. Decizia de la centru a fost că unde este înțelegere să avem alianțe la localele și parlamentarele din 2020 dar unde nu este, nu suportă nimeni sancțiuni dacă nu se merge în tandem. Oricum, noi, Pro România deja ne înmulțim, avem 26 deputați și săptămâna viitoare mai vin patru tot de la PSD  dar nu de la Gorj”, a declarat secretarul general al Pro România Alin Văcaru.

La Gorj, liniște!

Președintele PSD Gorj nu pare îngrijorat de mișcările anunțate. La Gorj Weber mizează pe sprijinul colegilor. „Aici nu se pune problema de plecări. Toate formațiunile fac racolări. Și ALDE și-a pierdut identitatea și cu siguranță vor pleca mulți și speră să vină spre PSD. Sunt anumite persoane care au eticheta de a îmbârliga lucrurile și au strategia de a întoarce oamenii unii împotriva altora. La Gorj echipa este foarte unită și nu va pleca niciun om către o formațiune sau alta”, a declarat președintele PSD Mihai Weber.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*