Aurel Popescu, trădat de colegi! Pasti dezvăluie cum a ajuns Romanescu primar

0
36

Organizația județeană a PSD Gorj încă fierbe după pierderea alegerilor locale din municipiul Târgu Jiu. La mai bine de o jumătate de an de când și-au pierdut fieful, social-democrații gorjenii fac dezvăluiri incredibile. Consilierul local Toader Cristian Paști recunoaște ceea ce niciun alt social-democrat nu a avut curajul! Aurel Popescu a pierdut primăria municipiului Târgu Jiu din cauza trădării în masă.

Cutia Pandorei a fost redeschisă de către consilierul local, acesta dorind să spună lucrurilor pe nume. Deși social-democrații gorjeni au încercat să ascundă până acum adevărul, Pasti susține că Aurel Popescu, candidatul PSD la primăria Târgu Jiu, a fost lucrat pe la spate chiar de către colegii de partid care au dat naștere unei strategii de campanie împotriva candidatului. „ Eu am vorbit din prima zi de trădare. Se știu și ei și Aurel îi știe. I s-a spus că strategia partidului e să nu se ducă la emisiuni și el nu s-a dus la dezbateri. Mai mult decât atât, romii nu au venit să voteze cu candidatul PSD. Dacă Aurel Popescu venea primar, schimba câțiva directori din primărie. Toți aceștia care au sute de subordonați au primit mesajul «Votați-l pe Romanescu!», a declarat Pasti.

Nu se mai putea face nimic

Consilierul local susține că atât el cât și candidatul s-au prins târziu de mișcarea colegilor care nu-l doreau pe Aurel Popescu în fruntea primăriei municipiului Târgu Jiu. „ Vă spun că inclusiv prin Edilitara și Poliția Locală au fost curente. Am sesizat dar nu se mai putea face nimic. În momentul în care pleacă valul spre cineva, nu mai ai ce face. Zi de zi 30 de voturi plecau de la Popescu către Romanescu. Toată strategia a fost foarte bine gândită. E o bătălie între mai multe tabere”, a mai adăugat social democratul Cristian Toader Pasti.

Ideea trădării este întărită și de ceilalți consilieri locali care susțin că ei au semnalizat încă din campanie că ceva nu este în regulă.  „E clar că Aurel Popescu este sabotat de anumite persoane. Un curent a existat pentru ca Marcel Romanescu să fie votat. Trădarea a fost una evidentă, probabil că acum s-a convins și Aurel Popescu de acest lucru. Mai mult decât atât , joi și vineri, fix înainte de alegeri, Direcția de Taxe din Târgu-Jiu a pus poprire pe toate conturile oamenilor care aveau amenzi, inclusiv pe cele ale celor care le contestaseră și câștigaseră la fond”, a declarat Eduard Lădaru.

E caz penal

Supărați că sunt acuzați că au câștigat alegerile în urma unei trădări din interiorul taberei adverse, liberalii susțin că dezvăluirile îi pot costa mult pe social democrați. „Ideea e că dacă ar fi așa înseamnă că asta e o practică. Deci, aparatul primăriei este agent electoral în municipiul Târgu Jiu. Ceea ce este grav, e că vorbim de un caz penal. Chiar mă gândesc să fac o sesizare către poliție. Cum adică, către Romanescu să plece din primărie zeci de mii de voturi?”, a declarat vicepreședintele PNL Eduard Berca.

Aurel Popescu, deja consolat

Cel aflat în cauză refuză să comenteze dezvăluirile colegului său de partid. Din declarațiile făcute, Aurel Popescu pare să se fi consolat deja cu ideea că a fost suspus unei trădări.  „Cred că a trecut destul timp de la alegerile parțiale încât cred că ar trebui să privim în viitor. Domnul Pasti posibil să aibă anumite informații, ce pot să spun e că pe mine chiar mă interesează ca în 2020 PSD să câștige primăria municipiului Târgu Jiu”, a declarat fostul candidat la primăria municipiului Târgu Jiu.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here