Avertisment pentru Cârciumaru de la primarii PSD! „Dacă închidem ochii pentru Călinoiu, să îi închidem și pentru Ciocea”

1
25

Florin Cârciumaru și-a pus primarii PSD în cap prin dorința de a-l readuce în partid pe Ion Călinoiu. Edilii social-democrați spun că dacă tot sunt puși să închidă ochii la revenirea fostului șef al Consiliului Județean, să fie reprimit și Ion Ciocea. Mai mulți edili PSD îi cer lui Cârciumaru să lase deoparte securea războiului în conflictul cu primarul din Bustuchin.

Conflictul creat între taberele din PSD Gorj, pe tema revenirii lui Ion Călinoiu, s-a răsfrânt și asupra primarilor. Edilul din Runcu, Adi Câmpeanu, care a fost la ultimele alegeri și cel mai votat primar pesedist, îi transmite lui Florin Cârciumaru să încheie conflictul cu Ciocea și să îl reprimească în partid, dacă îl vrea pe Ion Călinoiu la PSD. „Mi se pare normal, dacă au plecat doi, amândoi să se întoarcă și să dobândească din nou calitatea de membri PSD. Se va supune la vot să vedem dacă suntem de acord cu toții să se întoarcă în PSD Gorj. Nu știu dacă Florin Cârciumaru ar putea să îl ierte pe Ion Ciocea, dar trebuie discutat la nivel județean. Dacă închidem ochii la unul, trebuie să îi închidem la amândoi”.

„Nu trebuie să îl ierte Cârciumaru”

Florinel Țuilă, primarul din Cătunele, îi reproșează lui Cârciumaru nu le-a dat ocazia și altor pesediști din teritoriu să își spună părerea privind revenirea lui Ciocea în PSD. „Chiar mă gândeam că Ion Ciocea ar trebui primit cu mâinile amândouă, pentru că a candidat, dar nu a făcut rău partidului. A fost un om de partid și un om care merită să fie în partid. Nu trebuie să îl ierte domnul Cârciumaru. Partidul e compus din domnul președinte Cârciumaru și noi toți ceilalți. Dacă ne-ar fi întrebat, aș fi fost unul dintre cei care aș fi cerut acest lucru, ca el să fie primit și chiar să ocupe o funcție în partid. Mi se pare nedrept că nu a fost primit a doua zi”, a declarat Florinel Țuilă.

„Partidul i-a dat tot ce a vrut în viață”

Fostul primar din Negomir, Ion Gruescu, spune și el că între Ion Călinoiu și Ion Ciocea, edilul din Bustuchin a fost cel care mai mult a dat pentru PSD, decât a luat. „Eu nu am înțeles niciodată de ce a plecat domnul Călinoiu. Nu am nimic cu dumnealui. Să dăm timpul înapoi și să ne întoarcem la organizația construită de regretatul domn Mischie. Oricine ieșea președinte, și eu și oricine. Domnului Călinoiu, partidul i-a dat tot ce a vrut în viață, și la familie și așa mai departe. Tot ce a vrut în viață, PSD-ul i-a oferit. Acum putea să fie secretar de stat. Și-așa, i-a oferit un post de director. Nu vreau să îl fac dușman la vârsta asta pe Călinoiu, dar dacă luăm un exemplu în oglindă Călinoiu cu Ciocea, fără să vorbim de numărul de voturi pe care le-a adus fiecare, deși și asta e important, Ciocea, toată viața lui de când a venit în PSD, el a dat partidului”.

Ion Călinoiu și Ion Ciocea au părăsit PSD Gorj, după ce au ales să candideze independenți la ultimele alegerile parlamentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here