9 C
Târgu Jiu
vineri, martie 5, 2021
Acasă Politic Le dă banii de la el din buzunar

Le dă banii de la el din buzunar

Liberalul şef Dan Vâlceanu este dispus să le restituie liberalilor nemulțimiți banii din propriul buzunar, în speranţa că lucrurile se vor calma în interiorul partidului. Vâlceanu a susţinut din nou că atât el, cât şi Tudor Barbu, nu au greşit cu nimic faţă de cei cinci liberali intraţi în sondajul partidului.

valceanu

Dan Vâlceanu, co-președintele PNL Gorj, susține că va plăti din propriul buzunar sumele de bani cu care au contribuit cei cinci liberali pentru efectuarea sondajului de opinie privind desemnarea candidatului la primăria Târgu-Jiu. Marian Rotaru și Niculina Mocioi au fost cei mai nemulțumiți de faptul că PNL Gorj l-a desemnat pe Octavian Lupulescu drept candidat, deși nu fusese inclus în sondaj. Rotaru și Mocioi au pus la îndoială modul în care a fost realizat sondajul, ba chiar au declarat că se consideră înșelați de conducerea partidului și se gândesc să ceară înapoi banii pe care i-au plătit pentru studiul sociologic. Dan Vâlceanu, co-președintele PNL Gorj afirmă că este dispus să le restituie banii în cazul în care vor solicita acest lucru și lui Marcel Romanescu, Eduard Berca sau Victor Banța. „Referitor la plata sondajului, colectarea sumelor s-a făcut la fel, conform convenţiei pe care am făcut-o cu cei cinci candidaţi şi, în condiţiile în care dintre cei cinci nu mai doresc unii să respecte cele convenite, îşi vor primi banii înapoi. Banii îi voi restitui eu. Voi face eu un efort şi le voi restitui banii atâta timp cât vor fi satisfăcuţi că …mă rog, au vrut să participe la o procedură, au consfinţit să participe la ea, iar acum nu mai doresc să respecte ce au promis”, a declarat Dan Vâlceanu la Radio Omega.

Sondajul, la Bucureşti

De asemenea, Dan Vâlceanu le transmite liberalilor nemulțumiți că rezultatul sondajului de opinie a fost realizat și transmis inclusiv liderilor PNL de la București. Acesta afirmă că, între conducerea partidului și cei cinci liberali sondați pentru primăria Târgu-Jiu, a existat o înțelegere prin care să nu fie făcute publice scorurile obținute de aceștia în urma sondajului. „Institutul de opinie realizat de PNL în Târgu-Jiu este unul realizat cu o Casă de sondare profesionistă, probabil, singurul sondaj serios din ultimii 8-10 ani. Sondajul de opinie se află pe masa co-preşedinţilor Alina Gorghiu şi Vasile Blaga. Toate procedurile urmate ulterior au fost proceduri convenite cu cei cinci”, a mai declarat Dan Vâlceanu care consideră că atât el, cât şi Barbu, nu au greşit cu nimic faţă de cei cinci liberali intraţi în sondajul partidului.

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente