Acasa / Headlines / Bârcă: ”Majoritatea directorilor de la deconcentrate transformați în liberali”

Bârcă: ”Majoritatea directorilor de la deconcentrate transformați în liberali”

Primarul din Turburea dă de pământ cu șefii din deconentratele gorjene care s-au tranformat peste noapte în liberali, de dragul funcțiilor. Pe lista neagră a lui Ion Bârcă se află directorul de la Direcția Silvică, Ovidiu Cârstoc care a schimbat ușa de când PNL a venit la guvernare.

Directorul Direcției Silvice, Ovidiu Cârstoc a schimbat culoarea politică de dragul funcției publice. În ultima perioadă directorul a fost văzut la mai multe întâlniri ale PNL Crasna. Social-democratul Ion Bârcă, primar al localității Turburea susține că nu doar Cârstoc merge cu cioara vopsită. “Nu știu dacă îl mai schimbă din funcție. E prieten cu domnul Vîlceanu, nu? Acum e liberal domnul Cârstoc!  A fost pesedist, acum s-a dat cu liberalii. Nu e doar cazul lui, majoritatea directorilor de la deconcentrate au făcut la fel. Dar fiecare, știți cum e: cum își așterne, așa doarme. Eu aș vedea-o: unde ești, dar să-ți faci treaba!”, a declarat primarul din comuna Turburea.

Conflict pe tema pădurilor

Primarul din Turburea, Ion Bârcă, are o supărare mai veche cu Ovidiu Cârstoc, edilul fiind nemulțumit de tăierile masive de lemne din pădurile comunei.  Acesta a afirmat la un post de radio local că numai în ultimii 3 ani peste 8000 de metri cubi au fost scoși din zona verde cu complicitatea pădurarilor de la Ocolul Silvic. Pentru a pune capăt defrișărilor Bârcă a amenințat că va strânge semnături de la locuitorii comunei împotriva tăierilor haotice de pădure.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*