12.9 C
Târgu Jiu
miercuri, martie 3, 2021
Acasă Headlines Bătălie pentru şefia PDL

Bătălie pentru şefia PDL

- Advertisement -

Organizaţia PDL Gorj se pregăteşte de alegeri interne, dar şi pentru desemnarea candidatului la preşedinţie. În următoarea perioadă, democraţii interesaţi de obţinerea unei funcţii de conducere la nivelul organizaţiei judeţene şi municipale îşi vor putea depune candidaturile, singurii candidaţi siguri până la această ora fiind Dan Vâlceanu, respectiv Eduard Berca.

Luna noiembrie se defineşte încă de pe acum a fi una încărcată în evenimente pentru organizaţia PDL Gorj. Un prim eveniment marcant va avea loc pe 2 noiembrie când se vor organiza alegeri pentru desemnarea conducerilor pe organizaţii. Dacă pe 2 noiembrie vor avea loc alegeri la Târgu-Jiu unde Eduard Berca este încă de pe acum un candidat sigur, pe 3 noiembrie la Motru, Severus Militaru se va confrunta cu adversarii. Dan Vâlceanu este până acum singurul candidat la şefia organizaţiei judeţene, 16 noiembrie fiind ziua cea mare pentru el. „Vom începe procedura pentru depunerea candidaturilor şi să sperăm că orice concurenţă aduce lucruri bune. Mi-ar plăcea să fie mai mulţi candidaţi înscrişi la alegeri”, a declarat liderul democrat Dan Vâlceanu.

Îşi desemnează candidatul

Ziua de 23 noiembrie este şi ea importantă, ca urmare a faptului că în cele cinci centre de votare stabilite la nivelul judeţului, democraţii vor desemna candidatul la prezidenţiale, având de ales între Cătălin Predoiu, Gheorghe Falcă şi Simona Creţu, aceasta din urmă fiind consilier în cadrul Consiliului General al Municipiului Bucureşti. În ceea ce-l priveşte pe liderul democrat, acesta susţine că-l va vota pe Cătălin Predoiu ca şi candidat la şefia statului. „Fiecare are un set de valori, pe care le-am dori la un candidat. Trebuie aleşi oamenii care văd politica în mod corect şi onest şi nu pe cei care nu se ridică la nivelul unei asemenea funcţii”, a explicat Vâlceanu.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente