4.3 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 15, 2021
AcasăPoliticBerca, atac la Cârciumaru

Berca, atac la Cârciumaru

Candidatul PDL la Primăria Târgu-Jiu, Eduard Berca, a început pregătirea pentru alegeri, întâlnindu-se în aceste zile cu democrat-liberalii pe care se va baza în campanie. Berca şi echipa sa au pus la punct datele tehnice privind organizarea campaniei, având responsabili în municipiu de la scări de bloc până la cartiere, care vor sta de vorbă cu cetăţenii şi vor împărţi afişe electorale. Totodată, Berca anunţă că va începe campania electorală în forţă, nu însă cu atacuri la persoană, ci cu proiecte concrete de dezvoltare economică a municipiului, domeniu la care Târgu-Jiul stă destul de prost, după cum susţine candidatul PD-L.

Pedelistul Eduard Berca susţine că în programul său electoral este prevăzut un program de dezvoltare economică a municipiului Târgu-Jiu, considerând că actualul primar, principalul său contracandidat Florin Cârciumaru, nu a fost preocupat, până acum, de acest aspect. Berca afirmă că a găsit soluţii pentru creşterea economică a Târgu-Jiului, chiar şi în perioadă de criză, însă, le va anunţa în timpul campaniei. „În momentul de faţă, Târgu-Jiul nu are un trend de dezvoltare asumat de nimeni, şi aici mă refer la actualul primar, Florin Cârciumaru. El nu şi-a asumat dezvoltarea oraşului, nu are soluţii să le transpună, iar noi ne asumăm acest lucru şi îl avem în programul de campanie. Până la urmă, dacă stau să mă gândesc bine, Cârciumaru nici nu doreşte acest lucru. Vom dezbate acestea pe măsură ce vom intra în campanie. La fel voi discuta şi despre slaba promovare a brand-ului Brâncuşi sau a lipsei locurilor de muncă din municipiu”, a menţionat democrat-liberalul Eduard Berca.

Concurenţă acerbă

Zece târgujieni şi-au depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului Târgu-Jiu. Florin Cârciumaru, actualul primar al municipiului Târgu-Jiu va candida din partea USL, democrat-liberalul Eduard Berca fiind principalul său contracandidat. Din partea PP-DD și PRM vor candida Gheorghe Pecingină și Constantin Lemnaru, fost consilier local. Un alt candidat pentru scaunul de primar este Gheorghe Ciobanu, din partea UNPR. Sevastian Şerbănescu va candida din partea Partidului Poporului, iar candidatul propus de Partidul Alianţa Socialistă este Dan Bistreanu. Marcel Bălaşa și-a depus candidatura din partea Uniunii Populare Social Creştine, în timp ce PNȚCD Gorj o susține la Primăria Târgu-Jiu pe Alexandra Beldean. De asemenea, Constantin Ştefan va candida din partea Partidului Naţional Democrat Creştin.

- Advertisement -

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -