Boza se așteaptă să îi fie atacată familia: am discutat deja cu soția!

0
338

Fostul director al Complexului Energetic Oltenia, Sorinel Gheorghe Boza, candidat PMP la Sentaul României, se așteptă la o campanie murdară din partea adversarilor săi politici. Acesta a declarat că nu ar fi pentru prima dată când familia sa ar fi atacată de cotestatarii săi.

Prezent la emisiunea Impact în Gorj, Sorinel Boza a mărturisit că a discutat deja cu familia sa despre faptul că sunt expuși cu toții din momentul în care s-a hotărât să intre în lupta electorală pentru Parlamentul României. Acesta a declarat că familia i-a mai fost atacată și în perioada în care era manager la CEO, dar de data aceasta vor fi cu mult mai virulente, este de părere candidatul PMP.

”Eu am fost atacat când eram președinte al Directoratului CEO, inclusiv copiii mi-au fost atacați, familia mea, tatăl meu care are o frumoasă vârstă. Încearcă  să trăiască o bătrânețe frumoasă. Primea mesaje și telefoane urâte. Nu e frumos. Mama m-a sunat într-o zi după ce tatăl meu primise un mesaj. Sunt părinți și părinții suferă, sunt primii care suferă. Și băiatul meu a fost atacat”, a declarat sorinel Boza, candidatul PMP la Senat.

Sorinel Boza s-a înscris pe ultima sută de metri în lupta pentru alegerile parlamentare din partea PMP și se bazează, în cea mai mare parte, pe votul minerilor și energeticienilor. Acesta susține că oamenii i-au transmis mesaje de încurajare după anunțul candidaturii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here