6.7 C
Târgu Jiu
joi, februarie 2, 2023
AcasăHeadlinesBoza și Vâlceanu s-au „înțepat” pe Facebook! Minerii rămân în...

Boza și Vâlceanu s-au „înțepat” pe Facebook! Minerii rămân în nămoale!

Scandalul nămoalelor din cariera Roșia l-au făcut pe deputatul Dan Vâlceanu să creadă că poate obține capital de imagine de pe spinarea minerilor. Acesta a transmis că va face o interpelare pentru Ministerul Energiei, referitor la condițiile în care aceștia lucrează. Mesajul a fost postat pe o rețea de socializare și a atras antipatia mai multor angajați CEO care au adus în discuție tema exproprierilor. Inclusiv managerul CEO, Sorinel Boza, a intervenit în discuție pentru a-i transmite deputatului ceea ce a devenit subiect tabu.

Boza i-a transmis deputatului că imaginile postate de minerul Ciprian Nedelcu nu-i sunt străine. Și, pentru a nu-și asuma vreo vină, managerul CEO i-a atras atenția deputatului că în loc de vorbe ar putea trece la fapte.

„Stimate domnule deputat. Vreau sa fiți sigur de faptul ca subsemnatul știe care sunt condițiile din cariera. Fata de Dvs, sa știți ca merg destul de des prin cariere. Va recomand însă ca după ce încheiați în viitor astfel de postări sa veniți și cu acțiuni întreprinse de Dvs personal pentru bunăstarea Complexului Energetic cât și a angajaților acestuia. Vreau să știți, noroiul în cariere nu s-a inventat în Roșia. Poate dacă și Dvs ajutați un pic mai mult aceasta companie și în loc de «Interpelări» veneați cu proiecte concrete, alta era situația astăzi. Văd, însă, că nu pomeniți de problemele grave legate de exproprieri! Știți că avem oprite excavatoare din cauze binecunoscute și de Dvs? Știți că exploatăm cu unghiuri de taluz neconforme doar pentru că vă opuneți tuturor acțiunilor demarate de companie? Însă aici mă opresc. Consider ca este mai bine să tac. Vă stau la dispoziție dacă veți considera vreodată ca puteți sa ajutați acest complex energetic sa meargă înainte iar oamenii noștri sa aibă un loc de munca corect plătit. Credeți-ma ca dacă va doriți puteți și Dvs face pași înainte . Prin dispozițiile pe care le dați credeți-ma ca nu ajutți cu nimic”, i-a transmit Boza lui Vâlceanu printr-un mesaj public.

„Interesele cui reprezentați, domnule Sorin Boza?”

Prins la înghesuială, Vâlceanu nu a insistat prea mult pe tema expropierilor. A avut însă mai multe întrebări adresate managerului CEO, întrebări la care nu a primit vreun răspuns.

„Domnule director general, imi pare rău ca va deranjează faptul ca nu sunt membru al fan clubului Sorin Boza alături de câțiva sindicaliști loiali. În ceea ce privește implicarea mea in rezolvarea unor probleme ale companiei, va aduc aminte ca am avut discuții cu ministrul de finante despre problema creditului in Yeni și v-am rugat sa-mi dați datele necesare. Deși v-am contactat in nenumărate rânduri nu v-a interesat rezolvarea acestei probleme. In legătura cu condițiile din cariere atât puteți sa spuneti: «noroiul nu s-a inventat la Rosia» ? De asemenea, poate reușiți sa ne explicați și de ce nu ați cumpărat certificatele de carbon când acestea aveau un preț mult mai mic fata de cât e acum ? Întrebarea mea legitima având in vedere toate acestea este : interesele cui reprezentați domnule Sorin Boza?”, a replicat Vîlceanu.

Mai mulți bani pentru șase prestatori ai CEO

0
Administrația Complexului Energetic Oltenia va suplimenta contractul care vizează lucrări la echipamentele care deservesc noul...

Sindicalist: Stăm ca ouăle în carton. Avem doar trei mașini la cea mai mare carieră din CEO

1
Un sindicalist din Complexul Energetic Oltenia atrage atenția că problemele legate de transportul muncitorilor în...

Echipamente performante de dezinfecție la un liceu din Gorj

0
Un liceu din Gorj va fi dotat cu echipamente performante de dezinfectare. Astfel, Liceul din...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!