Brâncuși, batjocorit în ședința de CL de la Târgu-Jiu! Vezi schimbul de replici dintre consilieri

0
49

Nici acum nu s-a pus punct în scandalul iluminatului din Parcul Coloanei fără Sfârșit de la Târgu-Jiu! Din păcate, în ultima ședință a Consiliului Local, numele lui Constantin Brâncuși a fost luat în „bâză” de însuși unul dintre consilierii locali ai PSD care s-a ocupat de cultură.

cons-localÎn timpul ultimei ședințe a Consiliului Local Târgu-Jiu, consilierul Eduard Lădaru de la ALDE a solicitat un raport legat de iluminatul din Parcul Coloanei fără Sfârșit din municipiu. Lădaru și mulți alții susțin că opera de artă nu este iluminată corespunzător. Din păcate, solicitarea consilierului a fost luată la „bâză” de către aleșii locali din partea PSD. Viceprimarul Adrian Tudor l-a îndemnat pe Eduard Lădaru să își facă un control oftalmologic, căci, în opinia sa, Coloana este iluminată! „Este secret contractul dintre Primărie și firma care asigură iluminatul de la Parcul Coloanei fără Sfârșit! Vreau ca domnul viceprimar Tudor să facă un raport de specialitate, să vedem dacă este luminată sau nu. Eu am fost în Parc în mai multe seri la rând și nu este lumină, Coloana nu este iluminată”, a spus consilierul local Eduard Lădaru, de la ALDE.

„Nu fac rapoarte, îmi cer scuze! Haideți să mergeți în parc și să vă conving că este iluminată. Mergeți la un consult oftalmologic să vedeți mai bine!”, a spus Adrian Tudor. În scandal a intervenit și Iulia Vână. Fostul viceprimar Iulia Vână a afirmat că înainte Coloana era atât de iluminată încât „se vedea din spațiu ca Luceafărul”. „Înainte, când era mai bine luminată, se vedea din spațiu ca Luceafărul!”, a spus Iulia Vână.

„Nu am probleme oftalmologice”

Eduard Lădaru este convins că în Parcul de la Coloana Infinitului este o problemă cu iluminatul public. „Eu știu că mai de mult, când treceam cu mașina pe stradă pe lângă parcul Coloanei, Coloana se vedea din stradă. Era altfel iluminată! Eu spun doar ce văd. Și nu am probleme oftalmologice. Este adevărat că mi s-a recomandat de către domnul viceprimar un consult. A fost o dispută în ședință. Eu îmi susțin în continuare punctul de vedere”, a spus, ieri, consilierul local Eduard Lădaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here