4.1 C
Târgu Jiu
luni, noiembrie 28, 2022
AcasăPoliticCaiete nelimitat, inițiativa echipei TSD de la Brănești

Caiete nelimitat, inițiativa echipei TSD de la Brănești

Tinerii pesediști din Brănești au găsit o modalitate inedită de a sprijini copiii din comună. Aceștia le oferă gratuit și nelimitat elevilor, mult folositele și indispensabilele caiete.

”Discutăm astăzi despre „OGLINDA ELEVULUI”, sau caietul pe care școlarul își așterne zilnic informațiile venite din partea părintelui, profesorului, sau de ce nu, din partea trecătorilor pe care îi întâlnesc spre și de la școală până acasă.

Echipa TSD Brănești pune în aplicare începând de astăzi 22.11.2021, programul prin care toți elevii comunei Brănești, indiferent de clasa socială din care provin, vor beneficia de caiete nelimitat pe toată perioada anului școlar 2021-2022.

Așadar, dragă elevule, ne dorim să fim prezenți în drumul tău către definire și să sprijinim generațiile din care tu faci parte, generații care intr-un viitor apropiat ne vor reprezenta în societate

Informația referitoare la cum vei putea intra în posesia unui caiet, ori de câte ori vei avea nevoie, o să ajungă la tine în zilele următoare” a transmis TSD Brănești.

Elevii de la Colegiul Național Spiru Haret din Tg-Jiu, voluntari în cadrul campaniei ”Săptămâna legumelor şi a fructelor donate”

0
În perioada 21 - 25 noiembrie s-a desfășurat la Colegiul Național Spiru Haret din Tg-Jiu,...

Rusia „amână unilateral” discuțiile de dezarmare nucleară cu SUA

0
Rusia a amânat „unilateral” discuțiile privind dezarmarea nucleară cu SUA, prevăzute pentru această săptămână, potrivit...

Sprijin pentru zece studenți proveniți din medii defavorizate

0
Universitatea „Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu-Jiu derulează în această perioadă proiectul „Echitate în acces -...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!