10.4 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 11, 2021
AcasăPoliticCălinoiu mârâie la Ruşeţ

Călinoiu mârâie la Ruşeţ

Liderul organizaţiei PD-L Gorj, Ion Ruşeţ, şi Ion Călinoiu, actualul preşedinte al Consiliului Judeţean, au început războiul replicilor acide, cu aproape o săptămână înainte de campanie. Ruşeţ e convins că va câştiga şefia Consiliului Judeţean, însă, Călinoiu le reaminteşte gorjenilor că liderul PD-L Gorj a votat pentru tăierea salariilor bugetarilor.
În pragul campaniei electorale, senatorul Ion Ruşeţ, candidatul PD-L la Consiliul Judeţean Gorj, încinge spiritele contracandidaţilor săi. Democrat-liberalul Ion Ruşeţ a declarat că el este favorit pentru şefia Consiliului Judeţean, chiar dacă Ion Călinoiu ocupă în prezent funcţia de preşedinte al instituţiei. Ruşeţ a afirmat că, potrivit dorinţelor gorjenilor, este nevoie de o schimbare a conducerii Consiliului Judeţean Gorj. „Este nevoie de o schimbare la Consiliul Judeţean şi eu voi fi viitorul preşedinte al acestei instituţii. Am şi un plan B, dar mă gândesc doar la campanie. Victoria şi înfrângerea sunt surori. Când s-a născut una a apărut şi cealaltă. În această confruntarea electorală nu iau în calcul înfrângerea, ci victoria. Încă nu suntem în campanie şi nu vreau să fiu acuzat că am început lupta înainte, dar îmi voi anunţa şi programul săptămâna viitoare”, a declarat Ion Ruşeţ la Radio Omega.

Ruşeţ, făcut K.O

Ion Călinoiu, actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, a reacţionat imediat după ce a auzit declaraţiile lui Ruşeţ. Social-democratul Ion Călinoiu a precizat că oamenii nu vor alege la şefia judeţului pe Ion Ruşeţ, cel care le-a tăiat salariile şi le-a impozitat pensiile prin votul său din Parlament. De asemenea, Călinoiu îi transmite lui Ruşeţ că pentru a-şi măsura şansele ar trebui să îşi pună portretul pe un stâlp în Piaţa Centrală sub care să scrie măsurile Guvernului PD-L luate până acum. Preşedintele Consiliului Judeţean afirmă că gorjenii vor fi cei care îl vor judeca pe Ruşeţ. „Ar trebui ca Ruşeţ să îşi facă poză să o pună în Piaţa Mare să vadă ce spun oamenii despre el. Ruşeţ a votat pentru tăierea salariilor, a votat împotriva profesorilor şi a fost de acord cu impozitarea pensiilor. Asta a făcut Ruşeţ în Parlament şi acum vrea să conducă Consiliul Judeţean. Banii erau pentru salariile bugetarilor, dar PD-L nu a avut un specialist, un bun negociator ca Florin Georgescu pentru a găsi soluţii. Asta trebuie să înţeleagă oamenii“, a mai precizat Ion Călinoiu, candidat pentru un nou mandat la Consiliul Judeţean Gorj.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -