14.2 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 11, 2021
AcasăPoliticCălinoiu şi Cârciumaru: Udrea şi D.D n-au şanse la Gorj

Călinoiu şi Cârciumaru: Udrea şi D.D n-au şanse la Gorj

Competiţie mare pe Colegiul 6 de deputaţi, la Gorj. Premierul Victor Ponta i-ar putea avea contracandidaţi pe Elena Udrea, de la PD-L, şi Dan Diaconescu de la PP-DD. Şefii din PSD Gorj, Florin Cârciumaru şi Ion Călinoiu nu cred că cei doi îi vor ridica probleme lui Victor Ponta, dacă într-adevăr vor candida la Gorj.

În ultimele săptămâni, au fost vehiculate mai multe nume de candidaţi cunoscuţi care şi-au exprimat intenţia de a intra în competiţie cu Victor Ponta pe Colegiul 6, la Gorj. Unul dintre contracandidaţi ar putea fi Dan Diaconescu, acesta putând să continue războiul cu Ponta în urma eşecului privatizării Oltchim. De asemenea, liderii PD-L Gorj au anunţat ca posibilă şi candidatura Elenei Udrea la Târgu- Jiu, tot pe Colegiul 6. Contracandidaţii lui Victor Ponta trebuie să îşi cântărească, însă, bine decizia, înainte de a se arunca în luptă la Târgu-Jiu, riscul fiind acela de a rămâne în afara Parlamentului. Din 1990, municipiul Târgu-Jiu este considerat fieful PSD. Primarul PSD, Florin Cârciumaru, şi-a câştigat toate cele patru mandate cu peste 70% şi l-a ajutat şi pe Victor Ponta să obţină două mandate de deputat. Şi de această dată, Cârciumaru i-a promis premierului un nou mandat ca deputat de Gorj. Mai mult, primarul nu crede că Elena Udrea şi Dan Diaconescu vor candida la Gorj.

Cârciumaru nu crede în zvonistică

„Nu cred că Elena Udrea va candida pe Colegiul 6 la Gorj, din mai multe considerente. Despre celelalte posibile candidaturi, cum ar fi cea a lui Dan Diaconescu, după zvonistică, eu cred că vor rămâne simple zvonuri. Nu va candida nici Dan Diaconescu, nici Elena Udrea. Chiar dacă ar fi aşa, nu ar crea o problemă ca Victor Ponta să nu câştige Colegiul 6”, a afirmat Florin Cârciumaru despre posibilii contracandidaţi ai lui Victor Ponta.

Udrea şi D.D, fără şansă

Şi Ion Călinoiu, preşedintele executiv al PSD Gorj, mizează pe victoria lui Ponta pe Colegiul 6. Călinoiu crede că atât Elena Udrea cât şi Dan Diaconescu nu vor candida la Gorj împotriva lui Ponta. „Ar putea sau nu cei doi să candideze, domnul Ponta sigur va câştiga colegiul. Pe noi nu ne interesează contracandidaţii pentru că noi ştim sigur că Ponta va închide colegiul. Cred că Udrea şi Dan Diaconescu îşi vor da seama că vor pierde şi nici declaraţii politice nu vor mai face în acest sens. Când vor intra alegerile în linie dreaptă, Dan Diaconescu va da înapoi cu siguranţă”, a explicat Ion Călinoiu, preşedintele executiv al organizaţiei PSD Gorj.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -