„Cad capete”, după alegeri?!

1
11

„Ciocea, la coşul de gunoi!” Declaraţia a fost făcută de vicepreşedintele PSD Gorj, Ion Ciocea, edilul din Bustuchin susţinând faptul că Victor Ponta nu va ţine cont de culoarea politică atunci când se constată că nu se munceşte.

În exclusivitate la „Punctul pe I”, vicepreşedintele PSD Gorj şi primarul localităţii Bustuchin, Ion Ciocea, cel care a câştigat alegerile prezidenţiale din primul tur cu peste 80%, a făcut anumite declaraţii care pot da multor politicieni de gândit. Astfel, Ciocea a declarat ferm că liderul PSD, Victor Ponta nu ţine cont de culoarea politică, motiv pentru care susţine că atât el cât şi liderii de la Gorj, respectiv din ţară, pot fi aruncaţi la gunoi dacă nu-şi aduc la îndeplinire atribuţiile. „Victor Ponta nu va ţine cont de culoarea politică şi ne va uni pe toţi! Victor Ponta îl va arunca şi pe Ciocea la coşul de gunoi, şi pe Ciurel, şi pe Călinoiu şi pe Cârciumaru, dacă consideră că nu-şi fac treaba. Acesta este la vârsta când România se va schimba!”, a spus vicepreşedintele PSD Gorj, Ion Ciocea. În plus, acesta susţine că pentru turul II alegeri, multe voturi pe care Iohannis le câştigase în primul tur, acum vor pleca spre premierul Ponta. „Premierul trebuie să fie mulţumit pentru că este pe primul loc. Oamenii trebuie atraşi, în turul II multe voturi vor veni de la Iohannis, din partea primarilor liberali”, a mai precizat primarul din Bustuchin.

Nemulţumit de procente?

Că premierul Victor Ponta s-ar fi putut aştepta la un scor mai bun la Gorj reiese şi din declaraţiile deputatului PSD Mihai Weber, acesta câştigând pe Colegiul 2 un procent bun, de peste 50%. „Este un rezultat neaşteptat, puţin mai mic decât ne aşteptam noi, la nivel de judeţ. Eu cred că nu va fi mulţumit pentru că va face o analiză la nivelul ţării”, a spus la rândul lui, deputatul de Gorj, Mihai Weber. Atât Ciocea cât şi deputatul Weber au susţinut că pentru turul II de alegeri, mobilizarea va fi mult mai mare, deja în interiorul PSD sunt tensiuni generate de procentul obţinut de premierul Ponta la prezidenţiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here