Acasa / Headlines / Caragea a dat-o în judecată pe Clotilde Armand. A cerut daune de 100.000 Euro

Caragea a dat-o în judecată pe Clotilde Armand. A cerut daune de 100.000 Euro

Fostul comandant al Inspectoratului Județean de Poliție Gorj, Viorel Caragea, a deschis acțiune în instanță împotriva europarlamentarei USR, Clotilde Armand, în urma scandalului de săptămâna trecută. Îi cere daune de 100.000 de euro, sumă pe care dacă o va obține, o va dona Spitalului de Psihiatrie din Turceni.

Conform news.ro europarlamentarul USR Clotilde Armand a anunțat, marți, că a fost acționată în instanță de un fost membru al USR Gorj, despre care a scris ca a fost “polițistul lui Ponta” și a fost acuzat de hărțuire sexuală și trafic de influență, cerând excluderea sa. Viorel Caragea, fost șef al Poliției Gorj, îi cere daune de 100.000 de euro și o acuză că i-a provocat un “prejudiciu de imagine și suferințe psihice”.

“Scuzati-mă că vă întrerup: i-am cauzat cuiva de aici ‘suferinte psihice’?”, a scris, marți, pe Facebook, Clotilde Armand, care a postat fotografia unei chemari în instanta.

În plus, reclamantul dorește ca europarlamentarul să publice hotărârea instanței în trei ziare de largă circulație și să înlăture de pe pagina sa de Facebook “postarea și comentariile cu continut defăimător” la adresa sa.

Clotilde Armand le-a cerut colegilor săi din Gorj excluderea din partid a bărbatului.

“Am aflat că fostul șef al Poliției Gorj (acuzat de hărțuire sexuală și trafic de influență) a fost primit în USR. Acum, îi rog tare mult pe colegii mei să-l lase in pace pe «poliţistul lui Ponta». Acest personaj n-are ce căuta în USR, nu așa se face altfel de politicș”, a scris Clotilde Armand, pe Facebook.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*