Acasa / Headlines / Caragea o va da în judecată pe Clotild Armand

Caragea o va da în judecată pe Clotild Armand

 

Viorel Salvador Caragea a anunțat că o va acționa în judecată pe europarlamentarul USR Clotild Armand, care  postat un mesaj pe pagina sa de Facebook la adresa noului său coleg din partid. Mai mult decât atât Caragea a declarat într-o intervenție telefonică la o emisiune de la Accent Tv că Claudiu Manda, europarlamentar USR, și Clotild Armand au acționat în același mod nu în mod întâmplător, pentru că cei doi sunt în relații bune cu primarul Marcel Romanescu, cu care fostul șef din poliție se află în conflict: „Am vrut să mă înscriu într-un partid fără penali. Cred în continuare în USR. În momentul în care am fost atacat atât de murdar de Clotild Armand și de Claudiu Manda și de unele televiziuni naționale cu aceleași mizerii de acum șapte ani . Au mințit despre mine. Au venit cu niște aberații de acum șapte ani. Doamna Clotild Armand cred că avea obligația să nu mă atace, fiind un membru USR la momentul respectiv.

A fost o înțelegere între Clotild Armand și Claudiu Manda. Cine este singurul cetățean al Târgu Jiului care îi cunoaște pe cei doi? Este vorba de Romanescu.

O să răspundă în fața completului de judecată de la Târgu Jiu, doamna Clotild Armand.

Dacă instanța de judecată îmi dă dreptate o să mp prezint cu hotărârea judecătorească de la acel moment și voi solicita să mă înscriu“, a spus Caragea.

Ce mesaje au transmis europarlamentarii despre Caragea

La scurt timp după înscrierea în filiala USR Târgu Jiu, Clotild Armand a postat pe pagina de Facebook următorul mesaj: „Am aflat că fostul șef al Poliției Gorj (acuzat de hărțuire sexuală și trafic de influență) a fost primit în USR. Acum, îi rog tare mult pe colegii mei să-l lase în pace pe «polițistul lui Ponta». Acest personaj n-are ce căuta în USR, nu așa se face altfel de politică“.

După ce și-a dat demisia din USR, europarlamentarul a mai transmis un mesaj pe pagina sa socială: „Bun. Acum țineți-vă bine. Dl Caragea și-a dat demisia astăzi din USR și acum mă amenință cu judecata. De ce? «Pentru prejudiciile de imagine și neadevărurile publicate».

În regulă. Hai să discutăm altceva despre dl Caragea. Pe date concrete: Dl Caragea are 53 de ani și s-a pensionat anticipat în 2017. El are o pensie specială de 2100 euro/lună. Poate colegii mei din Parlament vor rezolva și chestiunea aceasta, dle Caragea. Ce părere aveți?!“.

De asemenea, și Claudiu Manda a postat un mesaj pe Facebook cu privire la intrarea lui Caragea în USR: „Unul dintre cei mai controversați șefi din Poliția Română, contestat atât de o parte a polițiștilor din Gorj, dar și de către unii oameni de afaceri, Viorel Salvador Caragea, este noua ”achiziție” a USR-ului. Dincolo de numărul mare al acuzațiilor care i-au fost aduse vreme îndelungată, nimeni nu l-a clintit pe Viorel Salvador Caragea din scaunul de șef al IPJ Gorj. După 6 ani de scandaluri, de abia în 2015 acesta a fost mutat la Centrul Chinologic de la Sibiu, de unde s-a și pensionat în anul 2017. Trebuie spus că fostul șef al poliției gorjene a stârnit antipatia angajaților și la Centrul Chinologic de la Sibiu, fiind acuzat, într-un memoriu transmis forurilor superioare, de „atentat la siguranța națională (…)“.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*