Acasa / Politic / Cârciumaru anunță primele schimbări după bulibășeala din PSD Gorj

Cârciumaru anunță primele schimbări după bulibășeala din PSD Gorj

Scandalul din PSD Gorj aduce primele schimbări în rândul organizației. Liderul județean susține că va începe cu lista de comunicatori fiind nemulțumit de modul în care informația este transmisă spre cetățeni. Cârciumaru nu admite greșelile făcute de principalii pioni din structura pe care o conduce afirmând că dorește să facă schimbări.

„Vom umbla, cu prioritate, la lista de comunicator. Nu este permis să fi comunicator și să te duci prin emisiuni să critici conducerea, să critici miniștrii, Guvernul. Trebuie să mergi să prezinți rezultatele Guvernului PSD, ale Consiliului Județean și investițiile făcute în localități”, a declarat liderul de la Gorj.

Pasti, bilă neagră

Un exemplu este consilierul local Cristian Toader Pasti extrem de slobod la gură deși a fost plimbat de PSD din funcție în funcție. Cârciumaru susține că a purtat o discuție cu nemulțumitul care se vroia secretar de stat. „Domnul Pasti e un exemplu. Nu știu ce supărare a avut! Eu am discutat cu dânsul. Am vorbit și pe tema secretarului de stat, ceea ce l-a supărat pe dânsul, dar, o să vină Codul Administrativ și atunci lucrurile se vor rezolva direct și mai bine. Sigur atunci este altă formă de lucru în ceea ce privește numirea directorilor pe la deconcentrate și instituțiile care se subordonează statului”, a mai adăugat Florin Cârciumaru.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*