Acasa / Politic / Cârciumaru despre Romanescu: nu a făcut altceva decât să asigure continuitate

Cârciumaru despre Romanescu: nu a făcut altceva decât să asigure continuitate

După o serie de contraziceri pe plan politic, Florin Cârciumaru a dezvăluit în ce relații mai este cu actualul edil Marcel Romanescu. Fostul primar al municipiului Târgu Jiu susține că se înțeleg destul de bine, în ciuda celor spuse de alții.

Prin poziția pe care o deține Cârciumaru l-a ajutat pe Romanescu pentru a pune pe picioare diverse proiecte benefice orașului. Senatorul afirmă că relația dintre cei doi este una instituțională, Romanescu fiind așteptat oricând să-i ceară sprijinul pentru rezolvarea diverselor probleme administrative apărute. „Experianța îți da dreptul sa faci analiză și concluzia este că tu, ca persoană, trebuie să ierți. Am colaborat și colaborăm foarte bine. Am căutat să ajut pe relația cu Guvernul, cu Ministerele. Este o relație instituțională între mine și domnul Marcel Romanescu”, a declarat liderul PSD Florin Cârciumaru.

Fără critici

În ceea ce privește fața orașului de la plecarea sa, Cârciumaru nu a dorit să fie prea asupru. În opinia fostului primar, actualul edil nu a avut timp să-și promoveze propriile proiecte. „Orașul îl văd așa cum l-am lăsat, pentru că, din punctul meu de vedere, poți spune că ești primar abia după un mandat. Dânsul nu a făcut altceva decât să asigure continuitatea. Nu s-au produs mari schimbări pentru că nu a avut nici timpul suficient. Actul de conducere depinde de la om la om. Eu am mers pe dialog, nu știu de ce se izbesc dânșii la ora actuală”, a mai declarat Cârciumaru.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*