Acasa / Politic / Cârciumaru: Greblă nu trebuie să mai facă declaraţii politice pătimaşe

Cârciumaru: Greblă nu trebuie să mai facă declaraţii politice pătimaşe

„I-am spus lui Greblă să nu mai facă declaraţii politice pătimaşe” susţine liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru în scandalul dintre senatorul PSD şi managerul companiei.

Declaraţiile şi atitudinea defăimătoare ale senatorului Toni Mihail Greblă privind situaţia economică a Complexului Energetic Oltenia au atras atenţia şi liderului PSD Gorj, Florin Cârciumaru. Greblă şi Cârciumaru s-au întâlnit la scurt timp după declanşarea scandalului dintre senator şi managerul Laurenţiu Ciurel pentru a lămuri situaţia. Cârciumaru l-a sfătuit pe Toni Mihail Greblă să nu mai facă declaraţii politice pătimaşe pentru că acestea pot afecta activitatea CEO, având în vedere că Ciurel intenţionează să vândă pe Bursă 15% din acţiuni cu aport de capital. „Eu mi-am făcut datoria în calitate de preşedinte al organizaţiei PSD faţă de domnul Greblă. Am purtat o discuţie cu dânsul. De pe poziţia mea am căutat să fac legătura spre un dialog cu domnul director, pentru că dialogul este cel care aduce construcţie şi câştig în activitatea politică şi a complexului. Eu cred că a înţeles domnul Greblă, pentru că este destul de matur în ceea ce priveşte actul de conducere în administraţie. Cred că s-a înţeles şi de partea cealaltă pentru că domnul Ciurel a dat dovadă de deschidere. Cred că lucrurile o vor lua pe un făgaş normal”, a spus Florin Cârciumaru. Edilul municipiului a făcut un apel către toţi oamenii politici să trateze cu seriozitate activitatea de la CEO şi să fie atenţi atunci când acuză anumite aspecte privind managementul şi situaţia companiei. „Am făcut apel către parlamentari, către oamenii politici să trateze cu mai multă seriozitate activitatea care se desfăşoară la Complexul Oltenia. Le-am dat un sfat şi le dau un sfat în continuare politicienilor, să fie foarte atenţi ce declară şi ce fac pentru susţinerea complexului, dacă au dubii în ceea ce priveşte activitatea să dialogheze cu directorul general, cu comisia de supraveghere, să vină cu sugestii şi idei”, a mai spus Cârciumaru pentru Radio Omega. Tot la Radio Omega, Florin Cârciumaru le-a transmis politicienilor să dea dovadă de maturitate şi să nu mai facă declaraţii cu patimă politică privind activitatea Complexului Energetic Oltenia.

2 comentarii

 1. NU ESTE PRIMA DATA CIND TONI GREBLA DA DOVADA CA ARE UN COMPORTAMENT DE TIRAN, DE BARON LOCAL FANATIC, CARE BAGA INTERESELE SALE IN BUZUNARUL PANTALONILOR SAI, SAU CARE II TERORIZEAZA PE CETATENII CARE AU ALTA OPINIE SAU ALT PUNCT DE VEDERE.

  TONI GREBLA ESTE UN PRODUS AL SOCIALISMULUI STALINIST, ESTE UN EXPIRAT, ESTE UN OM CU GINDIRE FANATICA.

  GORJENII NU AU NEVOIE DE GREBLA.
  GREBLA ESTE UN TIGAN DE CARBUNESTI – ESTE OMUL TIGANILOR PRIMITIVI DIN CARTIERUL OBREJA. 

 2. Sunt curios dacă acum , după au trecut suficient de mulți ani și lucrurile s-au așezat, Cârciumaru își mai asumă ce a zis atunci. Mă îndoiesc, cunoscându-l pe Cârciumaru mult mai bine decât alții.
  O vorbă bună din popor spune : ,,dacă tăceai, filosof rămâneai ” !
  Nu este cazul în ceea ce îl privește pe Cârciumaru, el le știe pe toate ! Şi mai știm noi cine !
  All the best! Cârciumaru nu știe ce înseamnă asta ! Pe pariu !

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*