Cârciumaru îi dă în vileag pe social-democrații de la Gorj. „Regret că nu am fost la inaugurarea Sălii Sporturilor”

0
90

Minciuna are picioare scurte! Președintele PSD Gorj a recunoscut că nu le-a fost permisă participarea la inaugurarea Sălii de Sport din Târgu Jiu. Spre deosebire de restul social-democraților gorjeni, Cârciumaru a avut curaj să spună că cei de la centru le-au interzis să stea în preajma lui Ponta.

Fostul primar recunoaște că i-a fost greu să stea departe de inaugurarea Sălii de Sport din Târgu Jiu în condițiile în care el a fost cel ce a luptat pentru modernizarea imobilului. Cârciumaru susține că neparticiparea i-a lăsat un gust amar însă nu putea trece peste cuvântul echipei. „Singurul care trebuie să fie supărat sunt eu, pentru că eu sunt cel care a initiat acest proiect și nu am participat la inaugurare. A contribuit la această idee și la mobilizarea noastră și rezultatele Pandurilor de la vremea aceea. Așa s-a pornit la drum în sensul ca s-au luat 20 milioane de euro din suma destinată stadionului de la Craiova și s-a început proiectul de la Târgu Jiu. Apoi a venit alături de mine și fostul președinte al Consiliului Județean, Ion Călinoiu. S-au semnat actele la Târgu Jiu de Ponta, premier la vremea aceea, Dragnea-ministrul Dezvoltării, eu și Călinoiu. Criticile numai eu le-am primit și bineînțeles că printre cei care m-au criticat se numără și Dan Vîlceanu. El a avut fel de fel de păreri și critici. Eu am purtat o discuție cu domnul primar Romanescu. M-a întrebat pe cine și cum să invite. I-am spus să-i cheme pe toți cei care au semnat actul de naștere al investiției. Pe Ponta l-a invitat și în calitate de parlamentar de Gorj. Eram convins că voi fi prezent la Târgu Jiu la inaugurare dar, între timp, lucrurile s-au complicat. Eu, cum sunt om de echipă, am respectat echipa și efectiv nu am participat. Lucru pe care îl regret”, a declarat președintele PSD Gorj Florin Cârciumaru.

„Ne-au sugerat că nu ar fi bine să participăm!”

Florin Cârciumaru nu a dorit să dezvăluie cine a fost în spatele acestei strategii care le-a adus critica iubitorilor de sport, însă dă asigurări că directiva nu a venit direct de la Liviu Dragnea. „Nu m-a sunat Dragnea! Este o problemă internă a partidului. A fost luată o decizie plecând de la faptul că la ora actuală la nivel național între Ponta și PSD și, mai departe membrii care fac parte din conducerea partidului, au apărut probleme și divergențe. Oricum, nu domnul Dragnea ne-a sunat ci altcineva ne-a sugerat că ar fi bine să nu participăm. Din respect pentru PSD am considerat că efectiv nu este bine și cred că cetățenii au înțeles. O să fiu prezent la inaugurarea stadionului! Oricum e important că am construit ceva modern la Târgu Jiu, că sala s-a făcut, nu că au venit sau nu membrii PSD. Ca fost primar și pentru munca depusă regret gestul, dar fac parte dintr-o mare familie pe care o respect”, a conchis Florin Cârciumaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here