Cârciumaru în locul lui Călinoiu, Weber în locul lui Ciocea!

0
17

Ion Călinoiu a primit două lovituri în aceeaşi zi. A fost condamnat la închisoare cu amânare 4 luni şi a fost scos de pe lista de la Senat. Deşi Dragnea încearcă o listă curată, l- a lăsat pe primul loc la deputaţi pe Victor Ponta, trimis în judecată în dosarul Turceni- Rovinari.

calinoiu-si-carciumaru-1

Lista la Camera deputaţilor este deschisă de Victor Ponta, urmat de Mihai Weber, Alin Văcaru, Elvira Şaraptin, iar la Senat primul pe listă este Florin Cârciumaru, urmat de Claudiu Manta şi Andrei Maioreanu.

mihai-weber-61Mihai Weber ne-a declarat că: „S-a revenit la normalitate, consider că lista este una echilibrată. Am fost sunat de foarte mulţi primari care au ţinut să mă felicite. Tot ceea ce pot spune este că îmi voi continua proiectele în derulare, dar mai ales pe cele care vizează judeţul Gorj”, infirmând că vocea primarilor nu a fost ascultată.

Dacă analizăm schimbările de la Gorj, am putea spune că liderul partidului, Liviu Dragnea a judecat cu ocaua dublă. Acesta l-a „mazilit” pe Ion Călinoiu, dar a spus de mai multe ori că Victor Ponta este o excepţie şi va candida, deşi are mai multe dosare penale, iar majoritatea timpului şi-l împarte între DNA şi poliţie. Rămâne de văzut dacă va putea ajunge în Gorj pentru campania electorală.

Ciocea, Ciurel, Călinoiu scoşi de pe listă

Alături de Ciocea şi Călinoiu, a cărui carieră politică se cam încheie, următorul care a primit o lovitură grea este Ciurel care după ce a condus CEO după cum a vrut partidul, PSD îi spune clar că l-ar încurca la alegeri. Acesta a pierdut şi procesul prin care spera să revină în fruntea societăţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here