Acasa / Politic / Cârciumaru: “În PSD trebuie lăsate deoparte ambițiile și interesele personale, să nu ne întunece rațiunea!”

Cârciumaru: “În PSD trebuie lăsate deoparte ambițiile și interesele personale, să nu ne întunece rațiunea!”

“Calm, responsabilitate și concordanță cu realitatea politică”, sunt cele trei elemente pe care senatorul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, le consideră ca fiind extrem de importante în situația actuală a partidului. Parlamentarul își îmbărbătează colegii afirmând că echipa trebuie din nou să dea dovadă de unitate. ”Trebuie să recunoaștem cu toții că partidul trece poate prin cel mai dificil moment și trebuie să lăsăm ambițiile și interesele personale deoparte, să nu ne întunece rațiunea”, îndemnă social-democratul gorjean.

”În ciuda rezultatului obținut de PSD la alegerile prezidențiale, noi, social-democrații, trebuie să fim mai determinați pe eșicherul politic din România. Totuși, PSD trebuie să acționeze cu calm, responsabilitate și în concordanță cu realitatea politică, întrucât Klaus Iohannis a câștigat alegerile pe fondul unui vot de blam dat de electorat PSD-ului. Partidul Social Democrat va milita pentru apărarea democrației și drepturilor românilor aflați sub guvernul liberal al lui Klaus Iohannis.

 Partidul Social Democrat va fi, în continuare, cea mai activă și fermă formațiune politică și va reacționa prompt, ori de câte ori Iohannis și guvernul său vor fenta legile și Constituția țării. În pofida rezultatului din acest tur electoral și a frământărilor interne, PSD va deveni mai unit și mai determinat pentru recâștigarea alegerilor locale din 2020, inclusiv a celor parlamentare de anul viitor.

De fapt, unitatea este principiul pe care trebuie să se reformeze partidul, dacă dorim să redevenim în topul preferințelor electoratului din România. Trebuie să recunoaștem cu toții că partidul trece poate prin cel mai dificil moment și trebuie să lăsăm ambițiile și interesele personale deoparte, să nu ne întunece rațiunea. Din experiența noastră, am constatat că tensiunile interne ne fac rău tuturor și slăbesc și mai mult partidul. Pentru a evita aceste lucruri e nevoie de mai multă comunicare, toleranță, echilibru și înțelepciune. Totodată, situația actuală din PSD necesită o analiză profundă și luarea unor măsuri ferme pentru a repune PSD în prim planul politicii românești.

Chiar și după aceste tensiuni, rămânem o echipă, rămânem împreună, așa cum am făcut-o întotdeauna în momente complicate. PSD este în continuare un partid puternic!” afirmă senatorul PSD Gorj Florin Cârciumaru.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*