14.1 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 29, 2022
AcasăHeadlinesCârciumaru, încolţit de Vâlceanu şi Daviţoiu

Cârciumaru, încolţit de Vâlceanu şi Daviţoiu

Democrat-liberalii gorjeni l-au atacat pe Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu-Jiu, profitând de faptul că acesta se află în concediu de odihnă, în afara ţării. Deşi Cârciumaru a avut o relaţie bună cu pedeliştii Dan Vâlceanu şi Nicolae Daviţoiu, acesta l-au criticat pe primar legându-se de modul în care s-a realizat modernizarea municipiului. Reprezentanţii primăriei au reacţionat însă.

Pedeliştii gorjeni l-au atacat, într-o conferinţă de presă, pe primarul municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru. Aceştia au profitat de absenţa edilului şi au comentat atât pe baza scorului de 96% obţinut de Cârciumaru în sondajul realizat de PSD, dar şi pe seama modului în care a fost modernizat centrul municipiului Târgu-Jiu. Dan Vâlceanu, purtătorul de cuvânt al PD-L Gorj, a catalogat centrul Victoria, din oraşul lui Brâncuşi, drept o „căzătută”, referindu-se la faptul că primarul a preferat betonul amprentat, ştiut fiind faptul că materialul nu rezistă intemperiilor. „Avem un centru căruia am putea să-i spunem căzătură, pentru că se tot încearcă o recepţie a lucrărilor, de ceva vreme, şi tot repară firma constructoare la el. Nu se mai poate face această recepţie. Eu nu cred că cetăţenii municipiului nu văd toate acestea. Şi noi am greşit până în prezent că nu le-am făcut cunoscute sau n-am atacat primarul în funcţie pe chestiunile astea. Eu sunt hotărât ca în fiecare conferinţă de presă să facem o rubrică „Ştiaţi că…” şi vom prezenta câte un material al celor aflaţi în funcţie, pentru că s-au făcut greşeli mari”. Nicolae Daviţoiu, preşedintele PD-L Târgu-Jiu, posibilul contracandidat al lui Florin Cârciumaru la primăria municipiului, l-a atacat şi el pe edil. „Dacă aş fi fost în locul celui care a modernizat centrul oraşului, aş fi ales piatra cubică. Aş fi luat toată piatra cubică de pe bulevardul Brâncuşi şi în tot centrul ăsta puneam. Aş fi economisit un milion de dolari”, spune Nicolae Daviţoiu.

Primăria reacţionează

Ramona Evulescu, purtătorul de cuvânt al primăriei Târgu-Jiu, a declarat că lucrările privind modernizarea centrului Victoria se vor afla în garanţie timp de doi ani, de la semnarea recepţiei finale. „Proiectul privind modernizarea centrului a fost supus dezbaterii publice, la acea vreme, şi s-a ajuns la concluzia că acest beton ar fi mai eficient din mai multe puncte de vedere şi costuri mai mici şi întreţinere mai uşoară. Reparaţiile care vor fi făcute în această perioadă vor fi suportate de constructor, iar după ce va fi semnată recepţia finală există o perioadă de garanţie, în care toate reparaţiile vor fi făcute, la fel, pe cheltuiala firmei”, a explicat reprezentantul Primăriei Târgu-Jiu. În aceste zile, primarul municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, se află în concediu de odihnă în Antalya.

Firmă de reciclare a deșeurilor, amendată cu 40.000 de lei

0
  Un agent economic din municipiul Târgu Jiu, care se ocupă de reciclarea deșeurilor, a primit...

Firmă de colectare a deșeurilor, amendată de Garda de Mediu

0
O firmă de reciclare a deșeurilor a fost amendată de Garda de Mediu Gorj, pentru...

Firmă de reciclare a deșeurilor, amendată cu 40.000 de lei

0
O societate de reciclare a deșeurilor a fost amendată de Gardă de Mediu Gorj cu...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!