2.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 15, 2021
AcasăHeadlinesCârciumaru le spune PAS edililor Rotaru, Bârcă şi Bălu

Cârciumaru le spune PAS edililor Rotaru, Bârcă şi Bălu

Preşedintele organizaţiei PSD Gorj, Florin Cârciumaru, i-a transmis fostului pesedist Marian Rotaru, primarul comunei Leleşti, că nu mai are ce căuta în PSD. Mai mult, Cârciumaru va analiza avantajele şi dezavantajele intrării în PSD a primarilor ex-PDL, Ion Bârcă şi Dănuţ Bălu. În schimbul susţinerii la alegerile parlamentare, pesedistul Scarlat Iriza i-a promis lui Ion Bârcă bani, dar şi că îl va lua la PSD.

Conducerea PSD Gorj a închis definitiv uşile pentru primarul de la Leleşti, Marian Rotaru, deşi acesta dă semne că vrea să revină după ce a fost exclus din partid pentru că a făcut campanie pentru candidatul PD-L la parlamentare. Preşedintele organizaţiei PSD Gorj, Florin Cârciumaru, i-a transmis, însă, lui Rotaru că liderul PSD, Victor Ponta, nici nu vrea să audă de aşa ceva. Mai mult, declaraţiile oscilante şi comportamentul deviat al lui Marian Rotaru i-au făcut pe social-democraţi să nu-l mai ierte pe edilul trădător. „Noi am luat o măsură pentru că era necesară în PSD din cauza comportamentului lui Rotaru în perioada campaniei electorale de la parlamentare. Domnul Rotaru trebuie să reţină un singur lucru că aici nu stă de vorbă cu mine sau cu Cârciumaru sau cu Călinoiu, ci stă de vorbă cu preşedinte PSD la nivel naţional, Victor Ponta. Din cauza faptului că Rotaru, vicepreşedinte în organizaţia judeţeană, şi-a permis să facă campanie împotriva lui Ponta, nici nu se pune problema ca vreodată domnul Rotaru să se mai întoarcă la PSD, indiferent de declaraţiile mele, ale lui Călinoiu. Este un Birou Executiv care a luat această hotărâre şi nu se poate discuta de revenire”, a spus Florin Cârciumaru.

Bârcă şi Bălu, la uşa PSD

Uşile PSD Gorj nu par deschise nici pentru Ion Bârcă şi Dănuţ Bălu, doi dintre cei trei primari excluşi din PD-L. Şeful social-democraţilor gorjeni, Florin Cârciumaru, nu tolerează trădătorii şi spune că va analiza avantajele şi dezavantajele primirii în PSD a celor doi edili. „PSD a avut uşile deschise în permanenţă pentru cetăţenii care şi-au manifestat dorinţa de a deveni membri PSD, dar hotărârea de a primi sau nu un primar sau un membru de la alt partid, nu se ia de un singur om, ci se ia de Biroul Executiv. Eu nu pot să spun nici da, nici nu ca preşedinte al organizaţiei. Acest lucru se va discuta, se vor avantajele şi dezavantajele intrării celor doi în PSD”, a mai explicat Florin Cârciumaru, liderul social-democraţilor gorjeni. În campania electorală de la alegerile parlamentare, Ion Bârcă l-a susţinut pe pesedistul Scarlat Iriza, în locul pedelistului Robert Zgăbaia. Iriza i-a promis lui Bârcă bani pentru comună, dar şi că îl va lua la PSD.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -