Acasa / Politic / Cârciumaru s-a răzgândit din nou. Va candida la o funcție de conducere în PSD Gorj

Cârciumaru s-a răzgândit din nou. Va candida la o funcție de conducere în PSD Gorj

Florin Cârciumaru, președintele PSD Gorj, s-a răzgândit din nou. Acesta a anunțat cu ceva timp în urmă cu nu va mai candida pentru nicio funcție de conducere în cadrul partidului la alegerile viitoare, dar senatorul PSD a declarat, la o emisiune de la Radio Infinit, că vrea să candideze pentru un post de vicepreședinte al organizației județene. Acesta a mai spus că alegerile vor avea loc în a doua jumătate a lunii ianuarie: „Am declarat că nu voi mai candida pentru funcția de președinte al organizației PSD și vreau să vă spun în partea a doua a lunii ianuarie vor fi alegeri la organizația de la Gorj. Florin Cârciumaru nu mai candidează și va susține echipa Mihai Weber și Cosmin Popescu. Florin Cârciumaru își va depune candidatura și va rămâne, dacă va fi votat, lângă viitoarea echipă ca vicepreședinte. Am tot interesul ca echipa care se va forma să funcționeze foarte bine“.

Cârciumaru vorbește despre el la persoana a III-a

Actualul președinte al PSD Gorj spune că viitoarea echipă de conducere va avea rezultate foarte bune: „Organizația PSD este matură prin conducerea pe care o are, știe să facă trecerea cu maturitate și așa cum trebuie în mod civilizat de la o generație la alta și o să vedeți că la conducerea organizației va veni o echipă care va avea rezultatele pe care le-a avut Nicolae Mischie și Florin Cârciumaru“.

Un comentariu

  1. Pai cand a fost individul asta serios ?! Nici cand a cazut cu masina in sant de l-a scos din…incurcatura Caragea, care acum il injura pe toate posturile…

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*