Acasa / Politic / Cârciumaru: ultima conferință în calitate de președinte al PSD Gorj

Cârciumaru: ultima conferință în calitate de președinte al PSD Gorj

Ultima conferință de presă a PSD Gorj din acest an a anunțat retragerea liderului Florin Cârciumaru. Președintele organizației a amintit încă odată că va preda ștafeta colegilor care doresc să crească din punct de vedere politic. Alegerile în PSD Gorj vor avea loc la începutul lui 2019.

Florin Cârciumaru a participat ieri la ultima conferință în calitate de președinte al organizației județene PSD Gorj. Liderul care timp de 18 ani a câștigat bătălii politice a declarant că va face pasul lateral pentru a preda conducerea celor care-și doresc să devină lideri. “Pentru mine este ultima conferință de sfârșit de an pe care o conduc în calitate de președinte al organizației PSD Gorj. Vreau să vă mulțumesc pentru modul cum am colaborat din 1996, de când am fost consilier județean, din 2000, de când am fost președinte al organizației municipale și din 2004, de când sunt președinte al organizației PSD Gorj. Sunt 18 ani de activitate cu rezultate. Pentru mine personal este un moment frumos, după o frumoasă carieră, și politică, dar și profesională. Sunt un om care a ajuns în această poziție din punct de vedere profesional, un om care a muncit, pentru că dacă fac o istorie a activității profesionale o să constatați că prin muncă, în continuu, am fost promovat. După o activitate profesională frumoasă și după o activitate politică plină de rezultate, a sosit momentul în care să fac pasul lateral în ceea ce privește conducerea organizației, pentru că așa îi stă bine unui om matur din punct de vedere profesional și politic”, a declarant președinte PSD Florin Cârciumaru.

Alături de echipă

Cârciumaru susține echipa Weber-Popescu. “Nu cred că este o surpriză pentru nimeni, pentru că așa îi stă bine unui om cu maturitate, să facă pasul când trebuie și să ajute echipa care va veni. Am spus că nu voi mai candida și că voi susține în această bătălie, care se va da la alegerile din 2019, spre sfârșitul lunii ianuarie, pe domnul Mihai Weber pentru funcția de președinte și pe domnul Cosmin Popescu pentru funcția de președinte executiv. Le urez succes de pe acum”, a mai adăugat Florin Cârciumaru.

Cel mai apreciat senator din România

Alături de Cârciumaru, în conferință a participat întreaga echipă care i-a mulțumit liderului pentru activitatea depusă. “Vreau să îi mulțumesc domnului președinte Florin Cârciumaru pentru întreaga activitate și pentru tot ceea ce a făcut pentru fiecare dintre noi. Îi urez să aibă cât mai mulți ani liniștiți în calitate de senator. A reușit în această scurtă perioadă de doi ani să fie unul dintre cei mai buni și apreciați senatori din Senatul României”, a declarant vicepreședintele Mihai Weber.

“Dați-mi voi și mie să îi mulțumesc domnului președinte Florin Cârciumaru. În urmă cu 6 ani de zile, datorită faptului că nu mai activam politic de doi ani de zile, în urma unei discuții cu dumnealui, cu domnul Călinoiu, am luat decizia să mă înregimentez din nou politic, să intru în bătălia electorală pe Colegiile parlamentare. Îi mulțumesc pentru modul cum am fost primit și pentru modul cum am reușit să mă integrez în echipă. Cu siguranță vom rămâne o echipă. Avem un țel pentru 2019. 26 mai este o dată foarte importantă pentru noi. Trebuie să câștigăm alegerile europarlamentare la nivelul județului și ne pregătim pentru alegerile prezidențiale. Vom rămâne o echipă unită și vom pregăti așa cum trebuie poate cel mai important ciclu electoral al anului 2020, alegerile locale și cele parlamentare”, a declarant vicepreședintele PSD Gorj Cosmin Popescu.

“Mulțumesc organizației județene pentru sprijinul pe care mi l-a dat în tot acest an 2018, un an destul de important pentru noi. Împreună am dat dovadă că suntem și rămânem o echipă care își propune să atingă acele ținte importante pe care ni le dorim cu toții, câștigarea alegerilor prezidențiale, europarlamentare, după care în 2020 de dorim cu siguranță câștigarea Primăriei Târgu Jiu și a Consiliului Județean. Îi mulțumesc domnului președinte Florin Cârciumaru în mod special pentru tot sprijinul pe care mi-la acordat”, a declarat președintele PSD Târgu Jiu Aurel Popescu.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*