Acasa / Headlines / Care este relația de rudenie dintre secretarul de stat Marius Dumitrașcu și Ion Iordache

Care este relația de rudenie dintre secretarul de stat Marius Dumitrașcu și Ion Iordache

Marius Dumitrașcu, vicepreședintele ALDE Gorj, care a fost numit în funcția de secretar de stat în Ministerul Energiei, a recunoscut că este rudă cu Ion Iordache, președintele organizației județene și un prosper om de afaceri. Acesta a spus că Ion Iordache este căsătorit cu verișoara sa.

Marius Dumitrașcu conducea o firmă de transport marfă, la care spune că a renunțat când a venit la Ministerul Energiei: „Atunci când mi-am ales acest drum m-am separat de activitatea de business și de atunci mă ocup de problematica din Minister, de atribuțiile mele de acolo și de componenta politică. Partenerii mei au preluat afacerile, iar unele firme au fost vândute. Atâta timp cât niciuna dintre firme nu a avut vreun contract cu o companie de stat, ales să nu discut despre aceste lucruri. Nu vreau ca oameni cu care am lucrat și care nu au nicio implicare politică să fie expuși în toată mizeria care a fost în aceste zile“.

Iordache îl poate influența Marius Dumitrașcu susține că Ion Iordache poate să-l influențeze în luarea deciziilor, atâta timp cât vine cu o idee bună: „Până la urmă mă poate influența oricine. Începând din momentul în care am primit atribuții pe zona aceasta de producere pe bază de cărbune, am întrebat pe toți cu care m-am întâlnit, indiferent de zonă în care provin, dacă știam că au o minimă tangență cu ce se întâmplă la acest Complex, i-am întrebat dacă au o soluție sau o idee. Evident că Ion Iordache este una din persoanele care poate să vină cu ide. În această manieră poți să fi influențat, atâta timp cât înțelegi că una dintre idei poate fi implementată“.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*