Acasa / Politic / Ce social-democrat a anunțat că își dorește să candideze la alegerile parlamentare

Ce social-democrat a anunțat că își dorește să candideze la alegerile parlamentare

Va fi o luptă acerbă în interiorul PSD Gorj pentru locurile eligibile pentru Camera Deputaților. Încă un social-democrat și-a anunțat intenția de a candida. Este vorba de Andrei Maioreanu, fostul secretar de stat în cadrul Ministerului Energiei. Acesta a anunțat, într-o emisiune de la Gorj TV, că intenționează să candideze pentru Camera Deputaților: „Am o activitate profesională în spate, am o activitate politică și sunt rezultate care îmi dau legitimitate, autoritate, prestigiu și influență. Pe baza acestor lucruri și a relației destul de bune pe care o am cu colegii din teritoriu, mi-am propus foarte clar să-mi depun candidatura pentru alegerile parlamentare“.

Andrei Maioreanu este, în prezent, șeful unui sector din cadrul societății Hidroserv, care efectuează operațiuni de mentenanță pentru Hidroelectrica.

Contracandidații lui Maioreanu

Acesta îi va avea contracandidați în interiorul partidului pe actualul președinte al PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, Florin Cârciumaru, în prezent Senator, sau pe Claudiu Manta, vicepreședinte al PSD Gorj, dar și pe Elvira Șarapatin, actual deputat.

„Este un nucleu format din câțiva colegi, care și-au anunțat, într-un fel sau altul, candidatura. Este vorba de colegul Florin Cârciumaru și-a anunțat intenția de a candida pentru un nou mandat. Probabil că vor  mai fi și alți colegi care doresc să candideze“, a precizat Andrei Maioreanu.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*