Acasa / Politic / Ce spun colegii liberali ai primarului Romanescu despre cuvântul jignitor adresat consilierilor locali

Ce spun colegii liberali ai primarului Romanescu despre cuvântul jignitor adresat consilierilor locali

Colegii de partid ai primarului municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, au comentat cuvântul jignitor adresat de acesta consilierilor local în cadrul unei emisiuni de la postul Gorj Tv: „Investesc în școli ca să nu mai ajungă dobitoci în Consiliul Local“.

Gigel Jianu, primarul municipiului Motru, a spus că Romanescu ar fi trebuit să se controleze, chiar dacă, uneori, atmosfera din Consiliu Local îl împinge să spună acest  lucru: „De multe ori ajungi în această situație. Ceea ce se întâmplă prin administrațiile locale te împinge să gândești așa. E adevărat că ar fi trebuit să se controleze mai ales în fața camerelor de luat vederi. Ceea ce se întâmplă în consiliile locale te cam împinge să spui așa ceva. Sunt situații în care vrei să faci ceva bun  pentru oameni și constați că membrii Consiliului Local resping proiectele fără nicio justificare, doar pentru că sunt mulți și au majoritatea, iar principalul lor scop este să blocheze“.

Dan Vâlceanu: „Trebuie să-ți păstrezi cumpătul“

Dan Vâlceanu, președintele PNL Gorj, susține că primarul Romanescu a ajuns să spună un astfel de cuvânt pentru că multe dintre proiectele sale sunt respinse: „Îl înțeleg că ajunge câteodată să fie exasperat să vezi că indiferent de proiect și de cât de multă valoare aduce comunității proiectul respectiv își este respins. Poate fi un moment în care îți pierzi cumpătul și spui anumite lucruri. Din punctul meu de vedere, chiar dacă este foarte greu, trebuie să-și păstrezi cumpătul și să înțelegem că lucruri de genul acesta pot fi fructificate de adversarii politici mai ales că vorbim de un om cu un anumit statul profesional și social“.

Eduard Berca: „Nu este o exprimare prea fericită din partea unui edil“Și consilierul local de la PNL, Eduard Berca, a precizat că exprimarea primarului Romanescu nu este una fericită: „Nu este o exprimare și o metaforă, să spun așa, prea fericită din partea unui edil în contextul în care cele două instituții ar trebuie să fie suport una pentru cealaltă și să producă beneficii pentru cetățeni. Pe de altă parte îl înțeleg pe Marcel pentru că sunt acolo de aproape opt ani și văd în fiecare ședință cum anumiți colegei își impun să fie permanent Gică Contra“.

Un comentariu

  1. Nu va suparati, pentru ca omul e dus rau cu capul.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*