Cetățenii din Tismana îndrăznesc să creadă în PSD!

0
11

Echipa Partidului Social Democrat Gorj a fost prezentă și în orașul Tismana. Candidații PSD Gorj pentru Camera Deputaților și Senat, Alin Văcaru și Claudiu Manta, președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, primarul orașului Marian Slivilescu, dar și consilierii locali și activiști ai partidului au mers din casă în casă pentru a arăta că PSD rămâne partidului care a arătat că știe să aducă bunăstarea și aplice oserie de măsuri bune pentru fiecare cetățean în parte.

Cetățenii din Tismana îndrăznesc să creadă în PSD!Cetățenii din Tismana îndrăznesc să creadă în PSD!

Românii merită locuri de muncă bine plătite, nu salarii de mizerie. Creștem salariul minim de la 1250 de lei la 1750 de lei. Creșterea economică pe care o asigurăm va genera creșterea salariului mediu brut de la 2815 lei la 3950 de lei.

România are nevoie de un sistem de educație performant. De aceea construim 2500 de creșe și grădinițe. 30 de cămine studențești, asigurăm 50.000 de locuri în școlile postliceale și până în 2018 creștem salariul cadrelor didactice cu 80%.

Românii nu trebuie să mai fie umiliți la cozi. De aceea, începând cu 1 ianuarie 2017, eliminăm 102 taxe iar începând cu 1 decembrie 2018 toate taxele din România se vor putea plăti online.

Mai mulți români în clasa de mijloc. Urmare a creșterii economice cu 33% în următorii 4 ani, peste un milion de români vor avea salariul brut mai mare de 1000 de euro în 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here