Chetă cu iz politic pentru sinistraţi

0
11

Membrii partidelor politice din Gorj au demarat campanii de întrajutorare a sinistraţilor. Bani şi materiale de construcţii vor ajunge de la politicenii gorjeni, dar şi de la angajaţii Consiliului Judeţean Gorj, în zonele lovite de calamităţile naturale.

Angajamentele politicienilor târgujieni cu privire la chetele realizate pentru a ajuta persoanele lovite de furia naturii din Gorj sunt promiţătoare. Nu doar pesediştii târgujieni vor strânge bani, ci şi angajaţii Consiliului Judeţean Gorj. Aceştia vor dona bani în baza unui tabel nominal pentru sinistraţii ale căror case au fost aproape distruse de inundaţii. Sumele de bani adunate vor fi depuse într-un cont special pentru cumpărarea materialelor de construcţii care să ajute la reconstrucţia locuinţelor. „De săptămâna trecută chiar preşedintele Consiliului Judeţean Gorj a venit cu această sugestie şi a fost primită cât se poate de bine. S-a făcut un tabel şi fiecare salariat al Consiliului Judeţean va depune o sumă cât îi va fi la îndemână pentru ajutorarea celor sinistraţi. În momentul în care toată suma va fi strânsă se va face un total şi vom vedea în ce direcţie vor pleca aceste sume în ideea că vor fi vărsate într-un cont creeat special pentru sinistraţi. Şi pe linie de partid se va face ceva. Deja, la organizaţia municipală, domnul viceprimar Aurel Popescu ştiu că a demarat o astfel de acţiune la nivel de municipiu. Vom vedea şi dacă din judeţ vor veni ajutoare, pe toate liniile vom încerca să venim şi noi cu un plus de sprijin pentru cei care au fost afectaţi de aceste inundaţii”, a declarat vicepreşedintele CJ Gorj, Ciprian Florescu.

Materialele de construcţii, necesare

Şi reprezentanţii PP-DD Gorj iau în calcul strângerea de bani pentru a contribui la reconstrucţia caselor luate de viitură, în special din zona Novaci. Pepedediştii vor dezbate joi, în şedinţă, acest subiect. „Intenţionăm şi sper să şi reuşim. Joi în şedinţă o să şi avem o discuţie cu membrii să le propunem acest lucru dacă o să putem să reuşim o să fie un lucru bun. În principiu am putea să facem şi o campanie, dar nu ştiu dacă reuşim treaba asta; sperăm să reuşească fiecare să adune, nu ştiu, nu neapărat o sumă de bani, poate cu materiale că până la urmă de asta au nevoie oamenii, de nişte materiale de construcţii”, a precizat Robert Filip, prim-vicepreşedinte al PP-DD Gorj. Rămâne de văzut dacă şi organizaţiile politice din judeţ vor contribui la întrajutoararea nevoiaşilor din zonele afectate de inundaţiile de săptămâna trecută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here